De 10 bedste hoteller i Meribel, Frankrig

Méribel, som er en del Les Trois Vallées eller som danskerne siger ”de 3 dale”, er ikke blot et af Europas mest foretrukne skiområder. Med adgang til over 600 km pister i Europas største sammenhængende skiområde, er der ingen tvivl om du får en fantastisk oplevelse i Méribel. Méribel er det perfekte valg for jer, som kan undvære det vilde ungdoms afterski i Val Thorens, men nyder oplevelsen af mere rolig afterski på en god restaurant og sætter pris på de gode priser hele området har at byde på.

Derudover får man mere kvalitet på hotellerne i Méribel end i Val Thorens, hvis vi sammenligner med hoteller som ligger i Val Thorens. Samt du undgår larmende unge mennesker som har festet til kl. 04:00 om natten på Malaysia.

Hotel Chaudanne

Beliggende blot 2 minutters gang fra pisterne, er Hotel Chaudanne den ideelle indkvartering for dem, der ønsker at bruge mest tid på pisterne under deres ophold i Méribels. Men det er ikke kun den perfekte placering, der gør dette hotel til noget særligt.

Luksuriøse spa-faciliteter

Efter en lang dag på skiløjperne er der intet bedre end at slappe af og genopbygge kroppen. Hotel Chaudannes spa byder på en række luksuriøse behandlinger og faciliteter:

 • Indendørs swimmingpool: Svøm eller slap bare helt af i pollen og føl muskelspændingerne slippe væk.
 • Sauna og hammam: Slap af med toksiner og din hud bare arbejder for dig.
 • Fitnessrum: For dem, der ønsker at vedligeholde deres kondition, under skiferien.

Børnevenlige faciliteter

Rejser du med familien? Hotel Chaudanne har også tænkt på de yngste gæster med et dedikeret spillerum, hvor børnene kan hygge sig og få nye venskaber, mens forældrene slapper af.

Gastronomiske oplevelser

Afslut din dag med en god middag i hotellets restaurant. Her kan du smage de lokale specialiteter, tilberedt med de fineste ingredienser, mens du nyder udsigten ud over Méribels smukke bjerge.

Hôtel Le Coucou

Midt i hjertet af Méribel ligger det nybyggede Hôtel Le Coucou. Dette hotel, er en del af en eksklusiv, familieejet samling af ejendomme i Frankrig, hotellet byder på en unik kombination af moderne design og komfort.

Højdepunkter ved Hôtel Le Coucou:

 • Ski-ind/ski-ud: For ægte skientusiaster giver dette hotel adgang til det enorme Three Valleys skiområde.
 • Designer interiør: Hotellets chalet-inspirerede design, kombineret med luksuriøse interiørdetaljer, sikrer et ophold i stil.
 • Onsite faciliteter: Gæster kan forkæle sig selv i hotellets to restauranter eller slappe af i spaen, der inkluderer en pool.

Residence Premium L’Hévana – Lejligheder

Residence Premium L’Hévana er et perfekt eksempel på moderne komfort indhyllet i traditionel charme. Deres beliggenhed i Méribels centrum og den korte afstand til skiliften gør det til det ideelle valg for dem, der søger kvalitet.

Hvad gør Residence Premium L’Hévana specielt?

 • Smart indretning: Lejlighederne er designet med tanke på bekvemmelighed, udstyret med en rummelig stue, et fuldt udstyret køkken og en spisestue.
 • Værelserne: Stilfulde soveværelser med komfortable, tykke dyner der sikrer en god nats søvn efter en dag på pisterne, så man er frisk til dagen efter.
 • Wellnesscenter: Intet er da mere luksus end muligheden for at slappe af i saunaen, det infrarøde rum, det tyrkiske dampbad eller den opvarmede indendørs swimmingpool.

Hotel Le Tremplin

Hotel Le Tremplin, beliggende i centrum af Méribel, er en perfekt for skiløbere. Et 4 stjernet hotel som har hele pakken, virkelig lækker indretning og en super god restaurant.

Hvad gør Hotel Le Tremplin unikt?

 • Moderniseret i 2015: Nyrenoverede værelser med alle moderne faciliteter, herunder minibar og fladskærms-tv med internationale kanaler.
 • Autentisk gastronomi: Fra december 2018, har gæster haft glæden af at nyde både morgenmad, frokost og middag i Marius restauranten.
 • Wellness-faciliteter: Efter en dag på pisterne, kan man slappe af i hotellets fælles sauna, boblebad og hammam.
 • Underholdning i nærheden: Udover skiløb, kan man se en film i den lokale biograf eller en tur på skøjtebanen, begge kun 2 minutters gang fra hotellet eller besøge byens butikker, barer eller restauranter.

Hotel Mont Vallon

Hotel Mont Vallon ligger centralt i Méribel Mottaret, midt i “3 Vallées”, verdens største skiområde. Dette 4-stjernede hotel er kendt for deres ski-ind & ski-ud faciliteter, hvilket gør det til det ultimative valg for skiløbere.

Højdepunkter ved Hotel Mont Vallon:

 • Bjerginspireret indretning: Hyggelige opholdsområder, pejse, brasserie og restaurant sikrer, at man føler sig virkelig godt tilpas.
 • Værelser og suiter: Indrettet i traditionel bjergstil, som giver værelserne en varm og indbydende atmosfære.
 • Wellness: For dem, der ønsker at slappe af efter en lang dag på pister, er hotellets wellness område her hvor du lader op til næste dag.
 • Seminar- og modtagelsesområder: Hotel Mont Vallon er ikke kun for skiløbere. Med deres møde- og receptionsrum er det også det perfekte valg for forretningsrejsende og større grupper.

Hôtel Alpen Ruitor

Hôtel Alpen Ruitor, beliggende i centrum af Méribel-Mottaret, byder sine gæster velkommen til et ophold, hvor skiløb og wellness går hånd i hånd.

Fordele ved Hôtel Alpen Ruitor:

 • Spa-område: Med en sauna, hammam, boblebad og signaturmassager specielt designet til skiløbere, er dette det perfekte sted at slappe af efter en dag på pisterne.
 • Komfortable værelser: Udstyret med kabel-fladskærms-TV og med udsigt enten til skiområdet eller Méribel-dalen.
 • Ski faciliteter: For dem ivrige efter at ramme pisterne har hotellet ski-in/ski-out, skiopbevaring og muligheden for at købe liftkort på hotellet.

Hôtel Le Kaïla

Hôtel Le Kaïla, beliggende i Méribels centrum, står inde for ren luksus. Et 5 stjernet hotel hvor de har værelser på størrelser med hytter, ja fra 25 til 280 kvm. Her er selvfølgelig bar, restaurant og ja restauranten har michelin stjerne. Så forbered dig her på et hotel som koster lidt ekstra, men hvor kvaliteten er pengene værd.

Fordele ved Hôtel Le Kaïla:

 • Rummelighed: Værelser og suiter, der spænder fra 25 til 280 m², alle designet i en moderne chalet stil.
 • Gastronomisk nydelse: Med en Michelin-stjernet restaurant, l’Ekrin, under ledelse af Laurent Azoulay, kan man forvente en kulinarisk oplevelse ud over det sædvanlige.
 • Afslapning i nuxe spa: Eller i det akvatiske område med indendørs swimmingpool, vandbane, Jacuzzi-grotte, hammam og sauna.

Hotel Le Coucou Méribel

Hotel Le Coucou i Méribel garanterer en unik ski-in/ski-out oplevelse midt i de franske alper.

Fordele ved Hotel Le Coucou i Méribel:

 • Gastronomi: Med 3 restauranter, Beefbar, Bianca Neve og Le Fumoir, er man sikret et bredt udvalg af kulinariske lækkerier.
 • Velvære i Tata harper spa: Seks behandlingsrum venter på at forkæle gæsterne sammen med et fitnessrum, sauna og boblebad.
 • Femstjernet service: Inkluderer en frisør, børneklub, teenageklub og skiopbevaring for en bekymringsfri skiferie.

Résidence Les Fermes de Méribel – Lejligheder

Résidence Les Fermes de Méribel, beliggende i hjertet af Méribel, repræsenterer den ultimative kombination af komfort og kvalitet.

Fordele ved Résidence Les Fermes de Méribel:

 • Eksklusiv indretning: Lejlighederne er indrettet attraktivt og tilbyder en hyggelig atmosfære med moderne faciliteter.
 • Ideel beliggenhed: Med en skilift, der ligger få minutters gang væk, og en skibus tæt ved, er det nemt at udforske alt, hvad Méribel har at byde på.
 • Wellness faciliteter: Man kan slappe af i den opvarmede indendørs swimmingpool, saunaen og det tyrkiske bad efter en lang dag på pisterne.

Hotel L’Éterlou

Hotel L’Éterlou, centralt beliggende i Méribel, byder deres gæster på en autentisk alpin oplevelse kombineret med moderne bekvemmeligheder.

Fordele ved Hotel L’Éterlou:

 • Nærhed til aktiviteter: Kun en kort gåtur fra skiskolen og tæt på byens butikker, restauranter og barer.
 • Traditionel savoyard stil: Værelserne er smukt dekoreret og udstyret med gode senge og satellit-tv.
 • Wellness-område: Et dyk i den opvarmede udendørs pool og boblebad, eller afslapning i saunaen og dampbadet, giver den perfekte afslutning på en aktiv dag.
 • Gastronomi: I hotellets restaurant, La Grange, kan man få 3-retters aftensmåltider.