Skiferie til Meribel

Meribel som er den del af ”De Tre Dale” er en mindre ski by hvor der boer flere lokale. Der er hytter og små hoteller i Meribel. Stort set alt er bygget i træ i byen, hvilket bare skaber en hyggelig alpe stemning.

Derudover er det placeret mellem Val Thorens og Chouchevel, hvilket gør at du nemt kan tage 1 sted om dagen. Området er en del af 7 steder der danner rammen omkring de 600 kilometer pister der er på pistekortet.

Det mest kendte område er Val Thorens som vi alle kender som stedet hvor unge drager til for at feste. Meribel er dog i sig selv et smukt område og har et stort skiområde i sig selv faktisk. Lifterne i området er super effektive og hurtige, så du vil opleve at køen her er mindre end hvis i fx tager til Val T.

Byen Meribel ligger i 1450 meters højde og skiområdet er i 1300-3200 meters højde. Der er noget for alle, om man er ny eller ekspert. Er man ekspert er det også muligt at stå på offpist i området, det vil dog være klogt at leje en guide til når man vælger at tage uden for pisterne.

Frankrig har mange lækre skisportssteder blandt andet – Champagny en Vanoise, Les Menuires, Les Sybelles, Saint Jean D’Arves, Les Arcs og mange andre.

Antal pister i Meribel

pister 3 grøn

Grønne pister

pister 3 blå

Blå pister

pister 3 rød

Røde pister

pister 3

Sorte pister

Meribel4 optimized
Meribel2 optimized
Meribel1 optimized
Meribel optimized

Priserne i Meribel

ski

Pris på Liftkort

6 dages liftkort koster 2320 DKK for en voksen.

Liftkortet gælder til hele “Les 3 Vallées”

Man kan bestille og priserne på liftkort hos valthorens.com.

sport

Pris på Leje skiudstyr

Leje af skiudstyr for voksen i 6 dage fra 750 DKK.

Leje af snowboard for voksen i 6 dage fra 750 DKK.

Der kan være mange penge at spare, ja faktisk op til 65% ved at bestille i god tid og online. Du kan leje skiudstyr i Meribel, via Alpinresorts.

 

food

En god Restaurant

I Meribel er der massere af finde spise muligheder, der er blandt andet. Kiki Restaurant, Tsaretta, Le Cromagnon, L’Alti 16, L’IgIoo og et par stykker mere.

KØB AF SKIFERIEN

Går skituren til Meribel, så vil vi anbefale dig at tjekke priserne og mulighederne ved disse skirejseselskaber. Der kan være penge at spare.

Skiferie.dk normal
Sunweb normal
snowtrex normall
hotels.com logo
Booking.com logo
agoda
Video fra Meribel
Skiområder i Frankrig
frankrig

SKIFERIE I FRANKRIG

Find alle skisportsstederne i Frankrig her og læs mere om skiferie i Frankrig.

FAQ – Spørgsmål til Meribel

Når vi får spørgsmål, så tilføjer vi svarene herunder. Har du et spørgsmål, eller noget vi mangler her på siden – så kontakt os hellere end gerne, så vi kan få tilføjet det til siden.

Hvad er godt ved Meribel?

Det ligger i midten af hele området de 3 dale. Meribel er fantastisk hvis du gerne vil opleve det noget af Courchevel og noget af Val Thorens. Derudover, så har byen alt det du har brug for. Byen er relativ ny – fra 1930’erne, og det kan du se på boligerne.

Er Meribel billigere eller dyre end Val Thorens?

Det kommer helt an på, hvad du rangerer det ud fra, kvaliteten af bolig er højere i Meribel. Placeringen og faciliteter er bedre i Val Thorens i Meribel. Tager man afsted for afterski og miljøet for den yngre målgruppe, så er man også klar på en studiolejlighed – er man en familie på 4 og tager afsted for det gode skiløb og bo i rimelig kvalitet, så vil Meribel fungere super.

Prognoser, skivejr, webcams og snestatistik Fra Meribel
Snedybde & lift status
Snemelding & snefald
Vejrudsigt
Webcam