Skiferie til Saint Jean d’Arves

Skiferie til Saint Jean d’Arves

Byen ligger i 1300 meters højde og skiområdet er i 1100-2600 meters højde. Der er i hele området ca 110 pister. Der er 75 lifter til at trække dig rundt i hele Les Sybelles skiområdet.

Saint Jean d’Arves er en del af Les Sybelles. Les Sybelles er 5 skiområder der er lagt sammen og giver dig 310 piste kilometer at stå på. Saint Jean d’Arves er et billigt sted at bo når man skal på skiferie, byen har dog heller ikke meget at byde på, der er et par spisesteder og et par barer samt mulighed for indkøb af madvarer.

Der er gratis skibusser, der kører i området, så man hurtigt kan komme til et af de andre områder hvis man ønsker det. Det er muligt at prøve paragliding i Saint Jean d’Arves.

Frankrig har mange lækre skisportssteder blandt andet – Champagny en Vanoise, Les Menuires, Meribel, Les Sybelles, Les Arcs og mange andre.

Antal pister i Saint Jean d’arves

pister 3 grøn

Grønne pister

pister 3 blå

Blå pister

pister 3 rød

Røde pister

pister 3

Sorte pister

SaintJeand1 optimized
SaintJeand2 optimized
SaintJeand3 optimized
SaintJeand optimized

Priserne i Saint Jean d’Arves

ski

Pris på Liftkort

6 dages liftkort koster 1700 for en voksen.

Liftkortet gælder til hele “Les Sybelles”

Man kan bestille liftkort hos forfait.sybelles.ski.

sport

Pris på Leje skiudstyr

Leje af skiudstyr for voksen i 6 dage fra 650 DKK.

Leje af snowboard for voksen i 6 dage fra 650 DKK.

Der kan være mange penge at spare, ja faktisk op til 65% ved at bestille i god tid og online. Du kan leje skiudstyr i St. Jean d’Arves, via Alpinresorts.

food

En god Restaurant

I Saint-Jean-d’Arves er der massere af finde spise muligheder, der er blandt andet. La Grenouillére, Le Bouj, Pizza Di Peppino og et par stykker mere.

KØB AF SKIFERIEN

Går skituren til Saint Jean d’Arves, så vil vi anbefale dig at tjekke priserne og mulighederne ved disse skirejseselskaber. Der kan være penge at spare.
Sunweb normal
snowtrex normall
589a4bbe5aa6293a4aac48c6
Booking
agoda
Pistekort Saint Jean d arves
Frankrig saint jean d arves JPG scaled
Video fra Saint Jean d arves
Skiområder i Frankrig
frankrig

SKIFERIE I FRANKRIG

Find alle skisportsstederne i Frankrig her og læs mere om skiferie i Frankrig.

FAQ – Spørgsmål til Saint Jean d’Arves

Når vi får spørgsmål, så tilføjer vi svarene herunder. Har du et spørgsmål, eller noget vi mangler her på siden – så kontakt os hellere end gerne, så vi kan få tilføjet det til siden.

Hvad er særligt ved Saint Jean d’Arves?

Det er en skiby i udvikling, og der bliver bygget hoteller til de mange turister som hvert år drager mod Les Sybelles for at stå på ski på de omkring 310 km pister. Byen har en landsbystemning, den er billig.

Er der god afterski i St. Jean d’Arves?

Det er ikke det bedste sted for afterski, men der er La Grenoulle. Området er typisk for familier, der tager af sted for skiløbet, de unge tager til Alpe d’Huez, Avoriaz, Val d’Isere eller Val Thorens typisk. Dog er alt afterski hvad man gør det til.

Prognoser, skivejr, webcams og snestatistik Fra St. Jean D’arves
Snedybde & lift status
Snemelding & snefald
Vejrudsigt
Webcam