Skiferie til Montgenévre

Skiferie til Montgenévre

Montgenèvre er super fedt område som er den del af det store liftkort Via Lattea, som giver mulighed for at stå på 400 piste kilometer.

Montgenèvre har pister på begge sider af bjerget, hvilket vil sige at du kan tage morgensolen på den ene side også når det begynder at blæse kan du tage over på den anden side og have læ. Der er træer i området og det giver bare en super smuk natur.

Skiferie til Montgenéve, kan købes hos: Hotels, Booking, Agoda

Skileje i Montgenéve: Alpinresorts, Intersport Rent

Montgenèvrre ligger i 1850 meters højde og er derfor super snesikkert, skiområdet ligger i 1860-2560 meters højde. Der er omkring 80 pister og 40 lifter til at tage en rundt i området. Området er for alle, det har noget til dig som nybegynder men også dig som er en erfaren skiløber og søger udfordringer i offpisten.

Derudover er der snowparker i skiområdet med flere kickers, rails og slide boxes. Der er i højsæsonen også half-pipe.

Montgenèvre er koblet sammen med Sauze d’Oulx og Sestriere. For at komme til Sestriere skal man tage liften op til toppen af Coletto Verde og derfra stå ned af den anden side.

Frankrig har mange lækre skisportssteder blandt andet – Risoul, Serre Chevalier, St. Francois Longchamp, Val Cenis, Valfréjus og mange andre.

Antal pister i Montgenévre

pister 3 grøn

Grønne pister

pister 3 blå

Blå pister

pister 3 rød

Røde pister

pister 3

Sorte pister

Montgenevre1 optimized
Montgenevre2 optimized
Montgenevre3 optimized
Montgenevre optimized

Priserne i Montgenévre

ski

Pris på Liftkort

6 dages liftkort koster 1530 for en voksen.

Så gælder det for hele området.

Man kan bestille og se priserne på liftkort hos vialattea.axess.

sport

Pris på Leje skiudstyr

Leje af skiudstyr for voksen i 6 dage fra 700 DKK.

Leje af snowboard for voksen i 6 dage fra 700 DKK.

Der kan være mange penge at spare, ja faktisk op til 65% ved at bestille i god tid og online. Du kan leje skiudstyr i Montgenévre, via Alpinresorts.

food

En god Restaurant

I Hemsedalen er der massere af finde spise muligheder, der er blandt andet. Le Trio, U Cintu, Le Transalpin, Le Capitanie, Les Chalmettes og flere andre muligheder.

KØB AF SKIFERIEN

Går skituren til Montgenévre, så vil vi anbefale dig at tjekke priserne og mulighederne ved disse skirejseselskaber. Der kan være penge at spare.

hotels.com logo
Booking
agoda
Video fra Montgenevre
Skiområder i Frankrig
frankrig

SKIFERIE I FRANKRIG

Find alle skisportsstederne i Frankrig her og læs mere om skiferie i Frankrig.

FAQ – Spørgsmål til Montegenévre

Når vi får spørgsmål, så tilføjer vi svarene herunder. Har du et spørgsmål, eller noget vi mangler her på siden – så kontakt os hellere end gerne, så vi kan få tilføjet det til siden.

Hvad er Montgenevre kendt for?

Montgenevre er en del af Via Lattea, som jo faktisk er kendt som et italiensk skiområde. Området inkluderer Sestriere og Sauze d’Oulx og har mere end 400 km pister. Det er herudover et af Frankrigs første skiområder.

Er Montgenevre kendt for god offpist?

Det er et område hvor du som et af de få kan opleve heliski i Frankrig. For dig som gerne vil spare lidt, så book en guide og få nogle gode offpist ture uden en helikopter – sørg for at have det nødvendige grej med. Største chancer for god offpist i frisk pudder er i januar og februar, hvis vi kigger ud fra data.

Prognoser, skivejr, webcams og snestatistik Fra Montgenevre
Snedybde & Lift status
Snemelding & snefald
Vejrudsigt
Webcam