Skiferie til Alagna

Skiferie til Alagna

Er man til afterski på barer osv. Så skal man heller ikke tage her til grundet at der ikke vil være noget der lever op til kravene hvis man gerne vil på afterski hver dag.

Skiferie til Alagna, kan købes hos: Hotels, Booking, Agoda

Alagna er en del af Monte Rosa ski. Området er en del af 6 byer: Antagnod, Brusson, Champoluc, Gressoney La Trinite, Gressonet Saint Jean og Algana. Skiområdet giver 180 km pister at stå på, der er 38 lifter til at tage en rundt i området. Det er en lille hyggeligt mindre by, hvor man kommer hvis man elsker offpiste. Der er ikke meget for nybegyndere her, så der vil jeg kigge mod Canazei.

Er det for at stå på offpist, røde eller sorte pister så er området helt perfekt. Man får også meget for pengene hvis man bor i byen Alagna.

I Alagna er det muligt at leje skiguider, touring ture, skiskole, komme til at hike, køre i gokart på ski eller skøjte eller tage i spa. Der er en masse ting uden for pisten også.

Fra skiområder kan du komme til: Champoluc, Gressoney og Monte Rosa.

Italien byder på massere af gode skisportssteder blandt andet, Alba, Alleghe, Andalo, Arabba, Bardonecchia og en del andre steder.

Antal pister i Alagna

pister 3 grøn

Grønne pister

pister 3 blå

Blå pister

pister 3 rød

Røde pister

pister 3

Sorte pister

Alagna2 optimized