Skiferie til Alagna

Skiferie til Alagna

Er man til afterski på barer osv. Så skal man heller ikke tage her til grundet at der ikke vil være noget der lever op til kravene hvis man gerne vil på afterski hver dag.

Alagna er en del af Monte Rosa ski. Området er en del af 6 byer: Antagnod, Brusson, Champoluc, Gressoney La Trinite, Gressonet Saint Jean og Algana. Skiområdet giver 180 km pister at stå på, der er 38 lifter til at tage en rundt i området. Det er en lille hyggeligt mindre by, hvor man kommer hvis man elsker offpiste. Der er ikke meget for nybegyndere her, så der vil jeg kigge mod Canazei.

Er det for at stå på offpist, røde eller sorte pister så er området helt perfekt. Man får også meget for pengene hvis man bor i byen Alagna.

I Alagna er det muligt at leje skiguider, touring ture, skiskole, komme til at hike, køre i gokart på ski eller skøjte eller tage i spa. Der er en masse ting uden for pisten også.

Fra skiområder kan du komme til: Champoluc, Gressoney og Monte Rosa.

Italien byder på massere af gode skisportssteder blandt andet, Alba, Alleghe, Andalo, Arabba, Bardonecchia og en del andre steder.

Antal pister i Alagna

pister 3 grøn

Grønne pister

pister 3 blå

Blå pister

pister 3 rød

Røde pister

pister 3

Sorte pister

Alagna2 optimized
Alagna3 optimized
Alagna optimized
Alagna1 optimized

Priserne i Alagna

ski

Pris på Liftkort

6 dages liftkort koster 230 EURO for en voksen. Som er 1700 DKK.

Børn fra 0-7 år er gratis så længe de har skihjelm på.

Man kan bestille og se priserne liftkort hos alagna.it.

sport

Pris på Leje skiudstyr

Leje af skiudstyr for voksen i 6 dage fra 660 DKK.

Leje af snowboard for voksen i 6 dage fra 660 DKK.

Du kan kan leje udstyr i byen og så kan i se priserne her, der kan være penge at spare ved at bestille i god tid og online på sporthaus.it.

food

En god Restaurant

Der er en del forskellige spisesteder i byen som ligger nede i dalen, der er blandt andet Unione, Dir Und Don, Trattoria Fum Diss, Ca Nosta og en del flere.

KØB AF SKIFERIEN

Går skituren til Alagna, så vil vi anbefale dig at tjekke priserne og mulighederne ved disse skirejseselskaber. Der kan være penge at spare.
agoda
589a4bbe5aa6293a4aac48c6
Booking
Video fra Alagna
Skiområder i Italien
italien

SKIFERIE I ITALIEN

Find alle skisportsstederne i Italien her og læs mere om skiferie i Italien.

FAQ – Spørgsmål til Alagna

Når vi får spørgsmål, så tilføjer vi svarene herunder. Har du et spørgsmål, eller noget vi mangler her på siden – så kontakt os hellere end gerne, så vi kan få tilføjet det til siden.

Hvad er Alagna kendt for?

skiløbere

Hvornår er skisæsonen i Alagna?

Aosta som er regionen som Alagna ligger i, er kendt for at åbne tidligt. Alagna åbner typisk i starten af december og løber sig til midten af april.

Prognoser, skivejr, webcams og snestatistik Fra Alagna
Snedybde & Lift status
Snemelding & snefald
Vejrudsigt
Webcam