Skier
Skier

10 aktiviteter i Cervinia udover skiløb

Cervinia byder på en række rekreative aktiviteter såsom paraglding, skøjteløb og ture med hestevognsslæde. Området er omgivet af frodige dale og byder på en smuk natur, hvilket gør det til et sandt naturparadis.

Cervinia byder på et væld af natur- og attraktioner. Besøgende kan nyde mange faciliteter, herunder restauranter og lokale retter, samt betagende bjergudsigt og spabehandlinger, selvfølgelig også massere af afterski.

Læs mere om: Afterskisteder i Cervinia

Læs mere om: Restauranter i Cervinia

Læs mere om: Cervinia som skiferie destination

En opsamling af aktiviteter i Cervinia

Oplev stoleliften på Matterhorn

Fra midten af oktober til begyndelsen af maj er der daglig adgang til stoleliften i Cervinias storslåede Breuil-dal. Hele Cervino Paradise-komplekset ligger højt, hvilket gør, at vinteren overlapper med andre årstider som efterår og forår. Matterhorn er vel nok Europas mest kendte bjerg.

Besøg snowparken

Indian-park snowparken byder på en række naturlige og menneskeskabte elementer i forskellige størrelser og sværhedsgrader, der er velegnede til snowboarding- og skientusiaster på alle niveauer – fra begyndere til eksperter.

Tilstedeværelsen af huse med træbeklædning og grill i et fuldt møbleret hangout-område gør det muligt at afholde sideevents, der tiltrækker et betydeligt antal deltagere, og som henvender sig til en ung og energisk målgruppe, flere rejsebureauer holder picnic her.

Torgnon langrend

Grandes Montagnes-bjerget, der ligger nord for Plan Prorion, kan nås til fods via en veletableret og langvarig sti eller med lift.

Området har en vej, der fører til naturskønne enge om sommeren og ledsages af en fantastisk udsigt over landsbyen Torgnon og dens sø nær Matterhorn.

Når du er ankommet til søen, er der en overkommelig sti opad til Gilliarey, hvorfra der er en fantastisk udsigt over dalen mod syd og det ikoniske Matterhorn mod nord. Besøgende kan nyde et spektakulært syn af sne fra dette sted.

Hundeslædekørsel

Hundeslædekørsel er ikke kun noget, der hører til i Alaska. I Cervinia kan du blive trukket af et team af huskies, schæferhunde og andre snehunde. For at forberede dig på hundeslædekørsel skal du deltage i et kort 30-minutters træningspas, der dækker alle de nødvendige konceptuelle og praktiske aspekter.

Slædekørsel er åben for både børn og voksne, der har fået kørekort. Deltagerne kan nyde at føre tilsyn med deres eget hold hunde på den alpine bane med minimal fysisk anstrengelse.

Vandring i snesko

Når man går på sneen med snesko, kan man opleve den rene luft, det smukke snedækkede område og stå på snesko uden at synke ned.

Plan Maison-regionen i Cevrinia byder på to muligheder. Begge ruter er let tilgængelige fra centrum via stolelift eller gondollift. Sporene er velmarkerede, sikre og byder på en fantastisk udsigt over Matterhorn. Den første rute er ca. 4,5 kilometer lang, mens den anden rute strækker sig op til 6 kilometer og fører til Bianche Laghi.

Europas største ishule

Klein Matterhorn-gletsjeren i Europa er kendt for sin store ishule eller tunnel i 4.000 meters højde. Hvert år stopper mange turister ved indgangen til Klein Matterhorn-gondolen for at udforske den levende gletsjer og opleve de unikke lyseffekter i den helt isblå grotte.

Snescootertur

Ruten er bemærkelsesværdig, fordi den går gennem en gammel bobbane, der minder om en af verdens mest berømte baner. Turen starter i en dejlig skov, og det er en naturskøn og følelsesladet oplevelse. Derudover er den tilgængelig for alle.

Man har mulighed for at spise på en bjerghytte med transport med snowcat, og de kan også deltage i udflugter om dagen og om aftenen.

Der er adgang til snowscoots for børn mellem 6 og 12 år på en kortere tur.

Man kan overveje at besøge museet Forte Di Bard

Savoy-familien byggede Forte di Bard som en defensiv fæstning i det 19. århundrede, og den blev restaureret i 2006. Her ligger Alpe Museum of the Alps. Selv om bygningen primært blev opført i det 19. århundrede, indeholder det rester fra en fæstning, der eksisterede mellem det 5. og 10. århundrede. Med kun 400 tropper til forsvar lykkedes det Forte di Bard at modstå Napoleons styrke på ca. 40.000 soldater.

Dette museum giver værdifulde oplysninger om fortiden for dem, der interesserer sig for historie.

Valtournenche Multipurpose Sports Centre

Anlægget tilbyder både svømning og tyrkisk spa, hvilket gør det til en passende mulighed for dem, der ønsker at slappe af efter skiløb.

Multipurpose Sports Centre omfatter et sportscenter med faciliteter til volleyball, basketball og fodbold samt et omklædningsrum.

Cervinia skøjtebane

Har du nogensinde prøvet at stå på skøjter? De fleste vil sige ja. Men hvad nu, hvis du blev bedt om at gøre det på Matterhorn? Du ville måske have svært ved det. Men bare rolig. Der er en skøjtebane uden for Lino’s i Cervinia, som er åben hver dag. De kan også arrangere ishockeyturneringer og curling efter anmodning.