10 Aktiviteter i Livigno udover skiløb

Alpinresorts Skileje
Alpinresorts Skileje

Livigno et Italiensk skiområde som har hele pakke, det er et område som bliver besøgt af 100.000 vis af turister hvert år. Uanset om man står på ski eller snowboard, eller man ikke står på ski så er der nogle aktiviteter som gør alle kan nyde området.

Nedenfor er der ti forslag til aktiviteter, som du kan nyde i Livigno, hvis vejret er dårligt en dag eller man er afsted med familien med ikke lige står på ski men gerne vil opleve området og nyde skiferien med familien.

Skiferie til Livigno, kan købes hos: Skilink, Sunweb, Skiferie.dk, Alltime Travel, Slopestar, Højmark, Thinggard, Hotels, Booking, Snowtrex, Agoda

Skileje i Livigno: Alpinresorts

Skileje i Livigno: CheckYeti

Læs mere om: Livigno som skiområde

Restauranter og afterski, er en stor del af skiferien for mange. Derfor har vi lavet specifikke artikler om gode afterskisteder i Livigno og gode restauranter i Livigno samt selvfølgelig bedste hoteller i Livigno.

Indendørs sportsfaciliteter og swimmingpools

Livigno byder på mange muligheder for dem, der ønsker at deltage i aktiviteter udover skiløb. Der er flere indendørs sportsfaciliteter og svømmebassiner, som giver forskellige muligheder for at forblive aktiv og underholdt.

Livigno tilbyder en række aktiviteter, herunder klatrevægge, bowlingbaner og fodboldbaner. Derudover er de opvarmede udendørs swimmingpools et ideelt sted for svømmere at slappe af efter en sjov dag.

Paragliding

Paraglide er en oplevelse, der giver en sus i maven med en fantastisk udsigt over bjergkæden og kan nydes hele året rundt, kræver dog godt vejr. Flere adventurefirmaer tilbyder pakker til paraglideentusiaster, som omfatter alt det nødvendige udstyr og kvalificerede instruktører, der sikrer en sikker og fornøjelig flyvetur.

Livigno byder på enestående paraglidingoplevelser for både nybegyndere og erfarne. Sørg for ikke at overse denne mulighed, hvis du er vild med fart og højde.

Faciliteter som bowlingbane, billard og en biograf

Bowling-billard-biografen er en indendørs rekreations mulighed for dem, der søger afslapning under deres skiferie i Livigno. Denne aktivitet henvender sig til familier med deres tolv bowlingbaner, seks poolborde og moderne biografoplevelse.

Her kan du vælge mellem forskellige frokost- og middagsretter, herunder pizzaer, burgere og sandwiches. Derudover er der ugentlige tilbud, hvilket gør det budgetvenligt og velegnet til dem, der søger en fornøjelig aften.

Afslapning & Sport massage

Mens du er i Livigno, har du mulighed for at forkæle dig selv med en afslapnings- eller sportsmassage hos et af de lokale kurbadesteder, som tilbyder forskellige behandlinger, der hjælper dig med at slappe af efter en dag med udforskning af omgivelserne.

Spasteder tilbyder en række forskellige tjenester som f.eks. massage med varme sten, refleksologi og aromaterapi. Mange spas har desuden saunaer og jacuzzier på stedet, som kan bruges om vinteren.

Hundeslædetur

Livigno tilbyder en unik aktivitet for dyreelskere – slædehundeudflugter. Med professionelle guider kan turister udforske det smukke landskab og lære at håndtere et team af huskies, mens man nyder den fantastiske udsigt.

Turen er en unik oplevelse og giver samtidig mulighed for motion. De varer typisk op til to timer og dækker 20 km og er ideelle for dem, der søger en eventyrlig udflugt.

Bjergklatring (sommer)

Bjergbestigning er en anbefalelsesværdig aktivitet for at opleve området og samtidig dyrke fysisk aktivitet.

Klatring byder på forskellige sværhedsgrader for både nybegyndere og veteraner, med en fantastisk udsigt over dalen og muligheder for at udforske undvigende områder for at få et uforglemmeligt eventyr.

Skøjteløb

Livignos vintersæson er en ideel mulighed for at forbedre dine skøjtefærdigheder på den store skøjtebane på over 9.000 m², mens du oplever de smukke omgivelser.

Der tilbydes adskillige lektioner for personer, der er interesserede i at lære mere om skøjteløb, hvilket gør den perfekt til børn, der ikke har været prøvet det før.

Helikoptertur

Hvis du ønsker en uforglemmelig oplevelse med en betagende natur, kan du overveje at tage en helikoptertur over de nærliggende bjergkæder.

Forskellige selskaber tilbyder flypakker til enkeltpersoner og grupper med dygtige piloter, der giver dig til en uforglemmelig oplevelse med betagende udsigter. Husk at medbringe dit kamera for at bevare vidunderlige minder.

Udforsk naturområder som f.eks. vildtområder og dale

Livigno er en perfekt destination for naturentusiaster med forskellige udendørs aktiviteter som vandreture, fugleobservation og dyrelivsobservation på grund af det fantastiske landskab.

Der er flere dale at udforske, som indeholder skjulte perler, der er værd at se. Det er også muligt at møde gemser eller stenbukke, hvis man er heldig.

Historisk museum

Livigno har flere museer for dem, der er nysgerrige på den lokale historie. Regionen har et væld af fortællinger og gamle artefakter, der giver en forståelse af tidligere tider.

Gallerierne byder på en række udstillinger fra traditionelle dragter til gammelt værktøj. Desuden er der interaktive udstillinger, som børn kan nyde.

Livigno byder på en række aktiviteter for alle, som alle kan nyde. Uanset om du ønsker eventyr eller afslapning, er denne region perfekt for dig. Tag dig tid til at udforske alt det, den har at byde på, og du vil ikke blive skuffet.

Top Skiferie Lande