9 Aktiviteter i Bad Gastein udover skiløb

Alpinresorts Skileje
Alpinresorts Skileje

Bad Gastein byder på et væld af muligheder for fornøjelser, lige fra spændende ski aktiviteter til bemærkelsesværdige turistmål.

Bad Gastein er en mindre landsby i de østrigske bjerge, som er fokuseret på udendørs aktiviteter, især skiløb. Men hvis ugunstige vejrforhold gør skiløb umuligt, er der alternative muligheder som f.eks. bjergvandring, biografbesøg, kasinobesøg eller afslapning i de naturlige termiske bade.

Skiferie til Bad Gastein, kan købes hos: Skilink, Slopestar, Højmark, Alltime Travel, Thinggaard, Skiferie.dk, Snowtrex, Sunweb, Hotels, Booking, Agoda

Skileje i Bad Gastein: First Descent

Skiskole i Bad Gastein: CheckYeti

At lave en plan for aktiviteter i Bad Gastein kan være en behjælpelig del af ens rejse hertil. Lad os derfor tage et kig på alle de tilgængelige muligheder for at øge chancen for en fantastisk ferie til Bad Gastein.

En samling af potentielle aktiviteter i Bad Gastein

Er du en skientusiast, men vejret ikke er med dig, kan du så ikke stadig nyde dagen i Bad Gastein? Bare rolig, der er ingen grund til at ødelægge dit humør. Du kan opleve andre spændende aktiviteter for at gøre din ferie mere mindeværdig og spændende.

Lad os starte med at sige afterski jo ikke er en aktivitet som sådan. Men det er måske det mest brugte til når pisterne er lukket. Vi har lavet en artikel om afterskisteder i Bad Gastein som du kan tage et kig på, hvis du vil ud og drikke jager, flügels eller kolde fadbamser.

Kaiser Wilhelm Denkmal

Hvis du kan lide at besøge monumenter, så er Kaiser Wilhelm Denkmal i Bad Gastein et besøg værd. Gå rundt på stedet for at få en forfriskende oplevelse, og besøg Cafe Schuh for at få kaffe og lækre kager. Strukturen i Kaiser Wilhelm Denkmal er historisk og storslået og byder på en betagende udsigt over Bad Gastein.

Termiskebade

Området drager fordel af sit terræn og byder på flere naturlige termiske bade, som besøgende kan nyde godt af, herunder Felsentherme.

Der er en række forskellige spabehandlinger og procedurer at vælge imellem. En af mulighederne er at udforske de integrerede spa-faciliteter, der findes på hotellerne i Bad Gastein.

Der kan være en ekstra udgift til de nævnte behandlinger, da de betragtes som en luksus. Mange besøgende vælger dog at bruge hele dagen på at benytte sig af spaens termiske kilder og andre aktiviteter, hvilket kan give mere værdi end blot en enkelt behandling.

Læs mere om: Hoteller i Bad Gastein

Besøg Gastein Museum

Gastein Museum har en rig historie og byder på interessante historier. Besøgende kan besøge museet under deres ophold på Grand Hotel Europa og få mulighed for at lære mere om lokalområdets fortid.

Museet giver dig som besøgende mulighed for at lære om traditioner og udforske det omkringliggende område gennem guidede ture. Museet er lukket mandag og tirsdag, men er åbent fra 14.30-18.00 på andre hverdage.

Svømmehal

Bad Gastein er et fantastisk skiferiested for svømmeentusiaster. Byen byder på mange muligheder for at svømme og dyrke vandaktiviteter. Gasteiner Ache er et sådant sted, hvor besøgende kan opfylde deres behov for at svømme. Mens man er i Bad Gastein, bør man heller ikke gå glip af det imponerende vandfald, der ligger i byens centrum.

For at forbedre din tur til Bad Gastein anbefales det at besøge Felsentherme. Deres udendørs swimmingpools giver en unik oplevelse med udsigt over bjergene og en temperatur på 44 grader.

Der er en indendørs opvarmet pool, en udendørs swimmingpool og en børnepool med vandrutsjebane til fri afbenyttelse. Alle familiemedlemmer kan finde noget at hygge sig med her.

Paragliding

For at få en på opleveren l Bad Gastein kan du overveje at besøge Eldorado Dorfgastein, som er et af de bedste paraglidepladser i området. Har du nogensinde overvejet at flyve?

Når man er blevet instrueret, kan paragliderentusiaster svæve gennem Gastein-dalen med hjælp fra en træner eller alene. Certificerede personer kan også slutte sig sammen med venner og familie som autoriserede guider.

Mens du flyver over Bad Gasteins naturskønne omgivelser, kan du se bjergtoget, fodgængerbroen og vandrere langs bjergstierne.

Før du besøger Bad Gastein og nyder den panoramiske udsigt, der er mulig ved paragliding i 2150 meters højde, anbefales det at kontrollere vejrudsigten, da solskin ikke altid kan garanteres her.

Spis god mad

De luksuriøse overnatningssteder i Bad Gastein har de mest luksuriøse restauranter. Der tilbydes traditionelle østrigske retter, herunder nødde strudel, samt et udvalg af vegetariske og urtebaserede retter til de sundhedsbevidste gæster, som kan nyde godt af under deres ophold. Personalet sørger også for, at der er plads nok til, at gæsterne kan få en behagelig madoplevelse med både lækre og næringsrige muligheder til frokost og aftensmad.

Vi har lavet en liste over gode restauratanter i Bad Gastein, som kan være ideel at tage et kig på.

Restauranten på Regina Hotel i Bad Gastein byder på italiensk inspirerede retter med friske delikatesser som lavendelcreme brulee og trøffelsmør med pappardelle. Det elegante look giver et glimt af omgivelserne, mens du spiser.

Kælkebakker

Det er fantastisk at tage en stolelift og beundre naturen, mens man tager den ned fra toppen uden ski på. En god kælketur er tilgængelig i det centrale Bad Gastein under dit besøg i Østrig. Det er gratis at parkere, og det eneste du skal gøre er at tage stoleliften op til toppen og opleve en spændende kælketur nedad.

En almindelig måde at nyde denne aktivitet på er ved at tage stoleliften til toppen og derefter kælke om aftenen. Det kan være en meget fornøjelig oplevelse, særligt for familier.

Biograf

At se en film med din partner i Bad Gastein er en god idé. De bedste biografer tilbyder interessante nyeste film af alle typer – romantiske, komedier, gysere og animationsfilm. Du kan gøre din aften mindeværdig sammen med din elskede ved at se en film og spise popcorn. Her en engelske film, typisk hver aften.

Vinter Hiking

Om vinteren i Bad Gastein er der flere vandrestier, som varierer i sværhedsgrad, f.eks. Kotschachtal.

Kotschachtal ligger i nærheden af Kaiserhof-kurven og har en betydelig bestand af mere end 100 kronhjorte. Her er der mulighed for at møde græssende kronhjorte, vandre gennem kløften om vinteren og søge ly under snedækkede grantræer.

Vintervandrestien er velanlagt og giver udsigt til det omkringliggende panoramaudsigt og den nedadgående sol. Besøgende kan også overnatte ved kløftens fod, det er dog mest en sommer ting at sove udenfor.

Når man tager på vandretur, er det vigtigt, at vandrere forsigtigt for at sikre sikkerheden. Eksperter anbefaler en planlægning af turen, samtidig med at man er fleksibel og kan tilpasse sig efter behov. Desuden bør vandrere medbringe rigeligt med vand og mad, følge de udpegede stier og medbringe passende vandreudstyr som fx snesko.

Jesper S.

Om Jesper

Ejer & founder af Skier.dk - Skier.dk startede grundet min store passion for skisporten. Min bedste oplevelse på snowboard må være i Tignes i 2019-2020 sæsonen, hvor der landede 70 cm sne på 2 dage. - Det vil glæde mig hvis du vil dele dine oplevelser på ski, under vores forum. Ses på pisten 🙂
Skiferie pakkeliste

træt af og glemme vigtige ting til skiferien?

Få den “ULTIMATIVE” og mest gennemførste pakkeliste.

Du kan altid afmelde dig igen.

sep 27 2023

Guide: Færger til Norge – Perfekt til skiferien

Norge er fantastisk på mange måder, men særligt familier og større grupper elsker...
sep 27 2023

Guide: Færger til Sverige

Når du planlægger en skiferie til Sverige, er færgen ofte det skridt på turen, når bilen...
sep 25 2023

Guide – Færge til Tyskland: Mere tid til hygge

At tage en færge til Tyskland er den ideelle måde at starte din rejse på, hvad enten det...
sep 25 2023

Hvad koster broen til Sverige?

Øresundsbroen forbinder Danmark og Sverige og er en vital forbindelse for mange...
De 15 bedste skimærker Her finder du alle typer af ski
jun 08 2023

De 15 bedste skimærker: Her finder du alle typer af ski

De bedste skimærker er afgørende for enhver skiløber, der ønsker at have en fantastisk...
Guide Sådan vælger du all-mountain ski
jun 08 2023

Guide: Sådan vælger du all-mountain ski

At vælge de rigtige all-mountain ski kan være en udfordring, men denne guide vil hjælpe...
De 10 bedste destinationer til en skiferie i juleferien
jun 08 2023

De 10 bedste destinationer til en skiferie i juleferien

Når vinteren og juleferien nærmer sig, begynder mange at drømme om en fantastisk...
Oversigt over forskellige skisæson arbejde jobs
jun 08 2023

Oversigt over forskellige skisæson arbejde / jobs

Sæsonarbejde i skiområderne er både en spændende og belønnende oplevelse for dem, der...
Skiferie for begyndere En komplet guide
jun 08 2023

Skiferie for begyndere: En komplet guide

Velkommen til vores ski for begyndere-guide. Her vil vi give dig alle de nødvendige...
De 11 bedste destinationer for sommerski i Europa
jun 08 2023

De 11 bedste destinationer for sommerski i Europa

Når vinteren er ovre, og sneen smelter, kan det være svært at forestille sig, at...
De 15 bedste familievenlige skisportssteder i Europa
jun 08 2023

De 15 bedste familievenlige skisportssteder i Europa

Der er ikke noget bedre end at tilbringe kvalitetstid med familien på en uforglemmelig...
Hvad er et freestyle park snowboard
jun 08 2023

Hvad er et freestyle park snowboard?

Et freestyle park snowboard er en type snowboard, der er specielt designet til at udføre...
De 20 bedste freeride snowboards Find dit perfekte match
jun 08 2023

De 20 bedste freeride snowboards: Find dit perfekte match

Freeride snowboarding er en populær og udfordrende sportsgren, der får adrenalinen til...
De 10 bedste skisportssteder til en uforglemmelig tøsetur
jun 08 2023

De 10 bedste skisportssteder til en uforglemmelig tøsetur

Intet er bedre end en vellykket tøsetur, hvor venskaber styrkes og minder skabes. I...
De 13 bedste skisportssteder i Østrig
jun 07 2023

De 13 bedste skisportssteder i Østrig

Østrig er et af de bedste lande i Europa for skiløb og snowboarding, og landet tilbyder...
Heliskiing Oplev de bedste skisportssteder med heliski
jun 07 2023

Heliskiing: Oplev de bedste skisportssteder med heliski

Heliskiing er en unik og uforglemmelig oplevelse for alle ski- og snowboardentusiaster....
24 Bedste skitøj mærker Guide over de førende brands
jun 07 2023

24 Bedste skitøj mærker: Guide over de førende brands

Bedste skitøj mærker: Guide over de førende mærker i branchen Når vinteren nærmer sig,...
All Mountain Ski Guide til bjergets mest alsidige skitype
jun 07 2023

All Mountain Ski: Guide til bjergets mest alsidige skitype

All mountain ski er en populær type ski, der er designet til at kunne klare forskellige...
Den ultimative guide til de freeride ski
jun 07 2023

Den ultimative guide til freeride ski

Freeride ski er blevet en populær disciplin indenfor skisporten, der kombinerer...
De 9 bedste skisportssteder i Sverige
jun 07 2023

De 9 bedste skisportssteder i Sverige

Sverige er et sandt paradis for skiløbere og snowboardere med sin bred vifte af...