Skiferie til Kirchberg

Skiferie til Kirchberg

Kirchberg/Kitzbühel er et skiferie- og turistmål, der går tilbage til 1893. Det er kendt verden over som et af de populære skisportssteder i Østrig, især på grund af det årlige World Cup Hahnenkamm downhill løb, som finder sted på Der Streif-pisten.

Skiferie til Kirchberg, kan købes hos: Thinggaard, Skiferie.dk, Snowtrex, Sunweb, Hotels, Booking, Agoda

Skileje i Kirchberg: Intersport Rent, Alpinresorts

Fakta om KitzSki

  • Skisportsstedet har 57 moderne gondoler og lifte.
  • Skisporet omfatter 233 kilometer, hvoraf 188 er pister, resten er offpist ruter.
  • Der er 46 kilometer blå stier, 32 kilometer røde stier og 18 kilometer sorte stier.
  • Der er mere end 60 bjerghytter og restauranter til rådighed.
  • Der er to fotosteder, hvor man kan tage selfies i området.
  • Alle de lifte, der er til rådighed til træning i dalen, er gratis.
  • Der er skibusser til rådighed for alle skiløbere.

KitzSki skisportssted har i alt 233 km pister. Der er to hovedområder, Kitzbüheler Horn og Hahnenkamm, som ikke er forbundet. Kitzbüheler Horn er kendt for at være begyndervenligt med gode omgivelser. Hahnenkamm er det primære skiområde og er velegnet til mellemliggende og erfarne skiløbere. De mere eventyrlystne skiløbere kan tage en shuttlebus fra Kirchberg til SkiWelt Wilder Kaiser Brixental.

Kitzbühel ligger 800 meter over havets overflade og den højeste top er i 2000 m, hvor der er skiløb fra. Området byder på forskellige pister, der er velegnede til begyndere og øvede skiløbere, med enestående præparering og en god infrastruktur. Liftene er hurtige, let tilgængelige og flere har opvarmede sæder. På trods af at der kun er én lift fra byen til toppen af Hahnenkamm, er der normalt ikke lange køer.

For dem, der ønsker en fuld udsigt over området, anbefales det at tage 3s gondolbanen, som giver en fantastisk panoramaudsigt. For at undgå forsinkelser anbefales det, at du ankommer i god tid fra morgenstunden. Ventetiden ved gondolen er værd at vente på, på grund af den udsigt man kommer til at opleve.

Tjek hvordan skiområdet/snestatus ser ud via webcams fra Kirchberg.

Hvordan kommer man til Kirchberg/Kitzbühel?

Kitzbühel ligger i Tyrol-provinsen i Østrig, “tæt” på tre store lufthavne – Salzburg, Innsbruck og München. Salzburg lufthavn er den nærmeste lufthavn, der ligger 95 km væk og kan nås på ca en time i bil. Innsbruck lufthavn ligger ca. 100 km væk og tager ca. 1 time og 15 minutter at nå i bil. Den fjerneste lufthavn er München lufthavn, som ligger 160 km fra Kitzbühel og kan tage ca. 2 timer afhængigt af trafikken.

Fra Innsbruck lufthavn er der direkte tog til Kitzbühel eller taxa. Hvis du vælger toget fra nærliggende byer, er der direkte og nem adgang til de ønskede destinationer i Kitzbühel.

Overnatningsmuligheder i Kirchberg/Kitzbühel

Kitzbühel har et udvalg af luksushoteller med moderne indretning, hvilket gør priserne lidt højere end på andre østrigske skidestinationer. For at sikre dig den bedste indkvartering er det godt at reservere på forhånd, gerne i god tid og vælge et sted nær basestationen for Hahnenkamm-gondolen.

Hvis du har budgettet, kan du overveje at tjekke hoteller med ski-in/ski-out eller vælge et hotel i nærheden af en skibus. Husk, at med liftkortet kan man køre gratis med skibusserne, hvilket er mere omkostningseffektivt end at betale for parkering ved basestationerne.

Antal pister i KitzSki

pister 3 grøn

Grønne pister

pister 3 blå

Blå pister

pister 3 rød

Røde pister

pister 3

Sorte pister

Kirchberg
Kirchberg 1
Kirchberg 2
Kirchberg 3

Priserne i Kirchberg

ski

Pris på Liftkort

6 dages liftkort koster omkring 2150 DKK for en voksen.

Det er liftkortet “KitzSki” de fleste vælger.

Man kan bestille, læse om de forskellige liftkort og se priserne hos Kitzski.at.

sport

Pris på Leje skiudstyr

Leje af skiudstyr for voksen i 6 dage fra 700 DKK.

Leje af snowboard for voksen i 6 dage fra 700 DKK.

Der kan være mange penge at spare ved at bestille i god tid og online. Du kan leje skiudstyr i Kirchberg, via Intersport Rent.

food

Restauranter

Der er rigtig mange muligheder for at spise god mad i Kirchberg, vi kan anbefale “Giardino”, “Kupferstub’n”. Der er ligeledes mange spisesteder oppe på pisterne.

KØB AF SKIFERIEN

Går turen til Kirchberg/Kitzbühel, så vil vi anbefale dig at tjekke priserne og mulighederne ved disse skirejseselskaber. Der kan være penge at spare.

Benytter du vores links nedenfor, støtter du Skier.dk.

snowtrex normall
Sunweb normal
Thinggard logo
skiferie.dk
agoda
Booking.com logo
hotels.com logo
Video fra Kirchberg/Kitzbühel
Skiområder i Østrig
østrig

SKIFERIE I ØSTRIG

Find alle skisportsstederne i Østrig her og læs mere om skiferie i Østrig.