De 11 bedste hoteller i Maria Alm

Alpinresorts Skileje
Alpinresorts Skileje

Maria Alm, en mindre landsby i Østrig, som er en del af Hochkönig skiområdet, som også omfatter de nærliggende skiferiebyer Dienten og Hinterthal. Disse skiområder byder tilsammen på hele 150 kilometer piste, hvor du er sikret en skiløbsoplevelse på niveau med berømte skisportssteder som Mayrhofen og Kitzbühel – men til en skarpere pris, her er mindre muligheder i forhold til afterski, men gode muligheder for en fantastisk skiferie for familier.

Skiløb til alle niveauer

Mellemliggende skiløbere vil her få en overflod af pister. For dem, der søger lidt mere udfordring, tilbyder området sjove off-piste ruter. Dog anbefales det at benytte en lokal guide for at få den bedste og sikreste oplevelse.

Skiferie til Maria Alm, kan købes hos:  OnlineSki, Højmark, Skiferie.dk, Alltime Travel, Thinggaard, Sunweb, Snowtrex, Hotels, Booking, Agoda

Skileje i Maria Alm: Intersport Rent

Hotel Der Almhof

Hotel Der Almhof, Maria Alm
De 11 bedste hoteller i Maria Alm

Lige ved døren til nogle af de bedste skiområder i Østrig ligger hotel Der Almhof, som byder på en perfekt kombination af komfort og bekvemmelighed.

Moderne og familiefokuserede værelser

Der Almhof tilbyder moderne og lyst indrettede familieværelser, der er prydet med en balkon. Kun 100 meter fra Hochkönig lifterne, som gør det er nemt at komme fra sengen til pisterne og hurtigt hjemme igen. Værelserne er udstyret med satellit-tv, sofa og eget badeværelse, der har både badekar og et fint udvalg af badeværelsesartikler.

Fordele ved Hotel Der Almhof

  • Wi-fi, cykler og parkering: Gæsterne kan her nyde godt af gratis Wi-Fi, cykler (sommeren) til udforskning af området, og privat parkering. Alt sammen uden ekstra omkostninger.
  • Børneklub: For familier med børn er der en børneklub, som arrangerer udflugter. Dertil kommer en legeplads og bordtennisfaciliteter.
  • Svømning og mere: Gæsterne kan gratis benytte den indendørs swimmingpool på nabohotellet. I sommermånederne er lifterne også gratis.

Hotel Lohningerhof

Hotel Lohningerhof, Maria Alm
De 11 bedste hoteller i Maria Alm

I hjertet af Maria Alm ligger Hotel Lohningerhof, en oase af komfort og luksus. Med deres centrale placering og moderne faciliteter er det et ideelt valg for skirejsende, der søger kvalitet og bekvemmelighed.

Fordele ved Hotel Lohningerhof:

  • Balkon med udsigt: Alle værelser er udstyret med en balkon, der giver en betagende udsigt over landskabet.
  • Komfortable værelser: Udover balkonen kommer hvert værelse med et hyggeligt opholdsområde og badekåber.
  • Gratis wi-fi: Hold dig opdateret med gratis Wi-Fi i hvert værelse.
  • Wellness: Spa-området inkluderer en sauna, dampbad, og en infrarød sauna. For dem, der søger lidt ekstra, tilbyder Hirtensauna en unik saunaoplevelse, opvarmede liggestole og et komfortabelt afslapningsområde.
  • Gastronomi: Nyd østrigske og internationale retter i den traditionelt dekorerede spisesal.
  • Hotel bar: Slap af med lækre drikkevarer foran pejsen i loungeområdet.

die HOCHKÖNIGIN – 4-Stjernet Superior-Hotel