7 Bedste afterskisteder i Sölden

Alpinresorts Skileje
Alpinresorts Skileje

De lokale og skigæsterne i Sölden ved, hvordan man fester, især i højsæsonen for ski. Det er derfor, at Sölden til tider omtales som Alpernes Ibiza. Det giver dig en smag af verden og byder på en række forskellige afterskisteder, som får dig til at vende tilbage igen og igen. Selv om der måske er for mange at vælge imellem, har vi indsnævret de bedste aftersteder i Sölden.

Skiferie til Sölden, kan købes hos: Skilink, Sunweb, Skiferie.dk, Alltime Travel, Trip Tour, Hotels, Booking, Snowtrex, Agoda

Skileje i Sölden: Alpinresorts, Intersport Rent

Skiskole i Sölden: CheckYeti

Zum Kuckuk

Zum Kuckuk siges at være det perfekte sted for folk, der ønsker at have det sjovt. Her kan du være dit livsglade jeg og fuldeende skiferie med god afterski. Du finder fantastiske mennesker at komme i kontakt med og have det hyggeligt sammen med, og du kan vælge en række forskellige forfriskninger og snacks. Helt klart et af de bedste Apres-Ski-steder i byen.

Højdepunkter:

● Indendørs og udendørs siddepladser med udsigt.

● God mad og afterski inspirerede drinks, som flugel, vokda redbull, øl i kandevis.

https://zumkuckuck.at/

s’Finale

Finale ligger på skråningen af Innerwald og tilbyder dig en fantastisk udsigt over bjergene omkring. Det perfekte sted at slutte dagen af – når aftnen falder på, begynder festen at komme smukt til sin ret. Stedet er ikke super stort, derfor skal man komme i god tid.

Højdepunkter:

● Åbent dagligt fra kl. 9:30.

● Varm mad serveres fra kl. 11 til kl. 18.

● Reservation er påkrævet for store grupper.

● Øl starter fra 3,80 Euro.

https://www.sfinale.at/

Giggi Tenne

Giggi Tenne ligger ved Giggijoch-liftens bundstation i Sölden og er et velkendt afterskisted, som ikke vil skuffe dig. Her får du lokale retter og drikkevarer i charmerende rustikke omgivelser som ingen andre steder. Her kan du slå dig løs og slappe af efter en lang dag på pisterne.

Højdepunkter:

● Virkelige god mad.

● Lokale retter med lokale råvarer.

https://www.giggitenne.at/

Hühnersteign

Et af de bedste steder at gøre hold på din ski dag, da Hühnersteign ligger lige ved piste nummer 30. Når du har taget en velfortjent pause, kan du fortsætte ned til Sölden, og forsætte festen. Et vidunderligt stoppested, der byder på en økologisk Apres-Ski-oplevelse.

Højdepunkter:

● Beliggende 2012 meter over havets overflade byder den på en betagende udsigt.

● Åben i sommer- og vintersæsonen.

● Lukket i maj.

https://www.huehnersteign.at/

Marco’s

Denne charmerende Aprés ski hut ligger på dalbanen i centrum af Sölden. Her er et vidunderligt designet indendørsområde og udendørs siddepladser med en vidunderlig menu og drikkevarer. Mens køkkenet er åbent i en begrænset periode, kan du nyde drinks hele dagen. Alt dette kommer med et opvarmet udendørs område, der holder dig varm, når kulden bider sig på.

Højdepunkter:

● Her kan du se sportsbegivenheder, der transmitteres live.

● Internationale retter, snacks og drikkevarer.

https://www.marcos-soelden.at/

Katapult-Club.Bar.Lounge

Katapult-Club.Bar.Lounge er det perfekte sted at hænge ud med dine venner. Stedet tilbyder spændende events hver dag, og du kan nemt opleve internationale DJ’s, og andre kunstnere under på Katapult. Med opdelte festområder vil du aldrig kede dig.

I og med stedet først lukker 03:00 søndag til torsdag, fredag og lørdag lukker de først kl 04:00. Dermed en natklub i Sölden som holder festen i gang.

Højdepunkter:

● Eksklusivt område, der ikke er åbent for alle.

● Spektakulære optrædener.

● VIP-billetter kan findes online.

● Plads til mange mennesker, samt godt dansegulv

https://www.katapult-soelden.com/

Fire & Ice

I centrum af Sölden ligger Fire and Ice Apres-Ski- og natklubben. Klubben tilbyder dig det bedste fra begge verdener og har et stort udvalg af drikkevarer. Her fortsætter festen til langt ud på natten og får dig til at synge og danse, til solen stille og roligt står op. Det perfekte sted for dem, der ønsker at slå sig løs og opleve nattelivet i Sölden.

Højdepunkter:

● Mandag til søndag kl. 15.00 til 03.00.

● Det perfekte sted for dansere.

https://www.apresskisoelden.at/fire-ice.html

Værd at vide hvis man er i eller skal til Sölden: