snexpressen normal

Hvem er snexpressen?

SneXpressen er for dig der gerne vil tage bussen til Alperne, om du skal til Frankrig, Italien eller Østrig, kan man tage med SneXpressen som kører busture til Alperne.

Det gode ved SneXpressen er at prisen er billig, man kan sove i busserne så man er veludviklet så man er klar til at tage på pisterne dagen hvor man ankommer uden at være helt smadret efter 13-18 timers bil tur.

Selskabet har over 35 års erfaring med persontransport og har mere en 120 busser, der fragter gæster fra Danmark og udlandet.

Bagage, der må medbringes en kuffert en støvle taske samt et par ski/snowboard, en ekstra taske koster 100 kr pr stk.

Priserne starter fra 1231 tur/retur, hvilket må siges at være super billigt.

FAQ – Spørgsmål om SneXpressen

Når vi får spørgsmål, så tilføjer vi svarene herunder. Har du et spørgsmål, eller noget vi mangler her på siden – så kontakt os hellere end gerne, så vi kan få tilføjet det til siden.

Sælger SneXpressen skirejser?

Nej, de sælger udelukkende bus rejsen – så du kan komme til og fra alperne til en super skarp pris.

Kører SneXpressens skibusser kun til Alperne?

Det er korrekt, deres busser kører udelukkende til Alperne – herunder de mest besøgte destinationer, som danskerne tager til hvert år.

Hvilke skirejsebureauer samarbejder SneXpressen med?

SneXpressen samarbejder faktisk med de fleste større danske skirejsebureauer som sælger skiferie med bus – Alfa Travel, Dacapo Ski, Danski, Nortlander, Skischool Online, Skisme, SkiTravelGroup, SlopeTrotter, Sne & Snö, Sunweb, Thinggaard, Trip Tour, Sne&Sol.

Transportformer med Snexpressen

Bus
Lokation

 

Industrivej 25

4200 Slagelse

 

Kontakt

 

Tlf: 70 20 17 47

[email protected]

 

Online

 

Snexpressen.dk

Facebook – Snexpressen