Howl Supply

Historien – Howl Supply

HOWL Supply-mærket blev grundlagt af snowboardere, som ønskede at skabe accessoires til vinteren, der kombinerede tidløs kvalitet med kreativt design. Med et stærkt fokus på deres autentiske rødder i snowboarding miljøet appellerer HOWL til både et centralt og et mainstream publikum.

Howl Supply, kan købes hos: Howl Supply

Om Howl Supply

Deres kollektion omfatter overtøj, skihandsker, beanies og andre vigtige ting til at tage ud på pisterne. HOWL er stolte af at være et brand, der er et godt bud på stilfulde, men funktionelle stykker tøj, der kan modstå de barske vejrforhold på bjergene.

Ud over deres egne designs samarbejder de også med bemærkelsesværdige atleter og designere inden for snowboarding verdenen for at skabe unikke kollektioner. HOWL Supply fortsætter med at udvide og udvikle sig, men forbliver tro mod sin passion for sporten og det fællesskab, der har inspireret den.

Produkter fra Howl Supply

HOWL Supply brandet tilbyder en række essentielle genstande til vinterbrug for dem, der elsker at tilbringe tid i sneen. Deres kollektion af overtøj er særligt populær, da den kombinerer stilfulde designs med praktisk funktionalitet. Ud over jakker og bukser sælger de skihandsker, beanies og andet tilbehør til koldt vejr.

Odyssey skibriller

Odyssey skibriller er en moderne fortolkning af klassisk stil med moderne ydeevnefunktioner. De er blevet team-testet og har Anti-fog-teknologi for at sikre nedkørsel hele dagen uanset forholdene. Med en god pasform og UV-beskyttelse giver Odyssey-goggles alt, hvad du har brug for til en fantastisk tur. De holdbare, ridsefaste linser fås i en række forskellige farver, så de passer til enhver stil. Vælg Odyssey ski goggles for den ultimative kombination af mode og funktion på pisterne.

Nogle af funktionerne ved disse ski goggles omfatter:

  • Polycarbonat dobbeltlinse
  • Reservelinse i Rose
  • 100% UV-beskyttelse
  • Ansigtsskum i to lag med fleeceforing
  • Silikone remsporing
  • Anti-fog & Anti-Scratch behandling

Sexton Mitt

Sexton Mitt fra Howl Supply er svaret, når du har brug for en skivante, der kan det hele. Denne vante er opkaldt efter Joe Sexton, en af hjernerne bag dens design, og er perfekt til alle, der elsker at tilbringe tid udendørs. Gede- og ruskindslæderet gør den slidstærk og modstandsdygtig over for slid, mens den termiske isolering holder dine hænder varme på selv de koldeste dage. Med en alsidig stil, der kan bruges til både snowboarding og skiløb, er Sexton Mitt et must-have for enhver udendørs entusiast.

Nogle af funktionerne ved denne vante omfatter:

  • PU læder hovedskal
  • Primaloft Gold-isolering
  • Micro Fleece Foring
  • Quiltet gedelæder
  • Holdbare ruskind læder accenter
  • Aftagelige håndledssnore
  • Hypora 10K/5K vandtæt indsats

Howl Supply kan købes hos

Howl Supply er et Amerikansk brand, de sælger fra deres egen shop, samt flere større online webshops. Se “alle” skibutikker, her.

Howl Supply

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort