Ray ban logo

Ray-Ban solbriller og briller: Et tidløst valg for skiløbere og afterski-fans

Når det kommer til solbriller og briller, er der få mærker, der kan måle sig med Ray-Ban. Med deres tidløse design og ikoniske modeller som Wayfarer og Clubmaster, er det ikke underligt, at så mange skiløbere og afterski-deltagere vælger Ray-Ban som deres foretrukne mærke.

Ray-Bans historie: Fra 1937 til nutidens skiløbere

Ray-Ban blev grundlagt i 1937 af det amerikanske firma Bausch & Lomb, men blev senere opkøbt af den italienske koncern Luxottica for 640 millioner dollars. Ray-Ban har en lang historie med at producere kvalitetsbriller og solbriller, som både er funktionelle og stilfulde. I dag er Ray-Ban et af de mest anerkendte mærker inden for solbriller og briller og er populært blandt skiløbere og afterski-deltagere verden over.

Populære Ray-Ban modeller for skiløbere

Wayfarer: Klassisk og alsidig

Wayfarer solbrillerne er kendt for deres karakteristiske trapezform og solide rammer, der gør dem til et holdbart og stilfuldt valg for skiløbere. De findes i forskellige farver og designs, så der er noget for enhver smag.

Clubmaster: Retro-charme

Clubmaster solbrillerne byder på en vintage-inspireret ramme med en karakteristisk overdel i acetat og metal, der giver et sofistikeret og moderne look. Perfekt til den stilbevidste skiløber, der ønsker at skille sig ud på pisterne og til afterski.

Ray Ban, kan købes hos: Blue Tomato, Ray Ban

Hvordan vælger du det perfekte par Ray-Ban solbriller til din skitur?

Når du skal vælge et par Ray-Ban solbriller til din næste skitur, er der flere faktorer, du bør overveje:

UV-beskyttelse: Sørg for, at solbrillerne giver 100% UV-beskyttelse for at beskytte dine øjne mod skadelige UV-stråler på pisterne.

Polariserede linser: Overvej at vælge solbriller med polariserede linser, der reducerer genskær og forbedrer synsklarhed under skiftende lysforhold.

Komfort og pasform: Vælg en ramme, der sidder godt på dit ansigt og ikke generer dig, når du har ski- eller snowboardhjelm på.

Ray-Ban briller: Stil og komfort på og udenfor pisterne

For dem, der har brug for briller med styrke, tilbyder Ray-Ban også et bredt udvalg af brillemodeller, der kan fås med styrkeglas. Priserne for Ray-Ban briller ligger typisk mellem 1000 og 2000 kr. uden styrke. Uanset om du er på udkig efter et par briller til hverdagsbrug eller til skiferien, finder du et stort udvalg af stel og designs, der passer til enhver smag og behov.

Hvor kan du købe Ray-Ban solbriller og briller?

Ray-Ban solbriller og briller kan findes i mange skibutikker rundt omkring på skisportssteder, samt online og i fysiske butikker, der specialiserer sig i briller og solbriller. Nogle af de steder, hvor du kan finde Ray-Ban produkter, inkluderer:

  • Optikere og solbrilleforhandlere
  • Større skibutikker og sportsforretninger
  • Online butikker og Ray-Bans officielle hjemmeside

Når du køber Ray-Ban solbriller eller briller, er det vigtigt at sikre dig, at du handler hos en autoriseret forhandler for at undgå at købe kopiprodukter.

Ray-Ban er det sikre valg

Ray-Ban er et solidt valg for skiløbere og afterski-deltagere, der ønsker stilfulde og funktionelle solbriller og briller. Med deres tidløse design og høje kvalitet er Ray-Ban et mærke, der appellerer til mange og kan findes i skibutikker og solbrilleforretninger verden over. Husk at overveje faktorer som UV-beskyttelse, polariserede linser og komfort, når du vælger det perfekte par Ray-Ban solbriller til din næste skitur.

Produkter fra Ray ban

Briller og solbriller.

Ray ban kan købes hos

Når du skal ud og købe Ray Ban til skiferien, så kan du købe dem hos nogen af butikkerne nævnt nedenfor. Se “alle” skibutikker, her.

Bluetomato logo
Ray ban logo
FAQ – Spørgsmål om Ray Ban

Når vi får spørgsmål, så tilføjer vi svarene herunder. Har du et spørgsmål, eller noget vi mangler her på siden – så kontakt os hellere end gerne, så vi kan få tilføjet det til siden.

Bruger man stadig Ray Ban solbriller på afterski?

Ray Ban er ikke så populært blandt danskeren, som det har været for 5-10 år siden, hvor alle rendte rundt med Ray Ban på skiferien når solen var fremme.

Hvad er særligt ved Ray Ban?

Det er at de har været så gode i deres branding, at alle simpelthen skulle have Ray Ban skibriller. De er et Amerikansk og Italiensk brand, som har lavet de her velkendte solbriller og briller siden 1936. Men der er kommet andre mærker som os skiløbere kigger efter, det vil bla. Være Oakley.

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort