Roxy logo

Roxy: Kvindernes foretrukne livsstilsbrand inden for outdoor og action sport

Roxy er et anerkendt livsstilsbrand, der siden 1989 har dedikeret sig til at skabe outdoor- og actionsportstøj til kvinder og piger. Som en del af Quiksilver-familien har Roxy opbygget et solidt ry for at levere kvalitetsprodukter og nyskabende design, der kombinerer mode og funktionalitet. I denne artikel vil vi dykke ned i Roxy’s imponerende sortiment af produkter og give dig en grundig gennemgang af deres skitøj, snowboardudstyr og meget mere.

Skitøj og snowboardtøj: Komfort, stil og teknologi

Roxy’s skitøj og snowboardtøj er designet med kvinder i tankerne og tilbyder en bred vifte af stilarter, farver og teknologier, der kan tilfredsstille selv de mest kræsne skiløbere og snowboardere. Lad os se nærmere på nogle af de vigtigste funktioner og teknologier, der gør Roxy’s skitøj og snowboardtøj til en favorit blandt kvinder.

Skijakker og snowboardjakker: Hold dig varm og tør

Roxy’s skijakker og snowboardjakker er udviklet med avancerede materialer og teknologier, såsom Gore-Tex-membranen, der sikrer, at du forbliver tør og komfortabel, uanset vejret. Desuden er WarmFlight-teknologien integreret i jakkerne for at give optimal varmeisolering og åndbarhed.

Skibukser og snowboardbukser: Bevægelsesfrihed og beskyttelse

Roxy’s skibukser og snowboardbukser er designet for at give maksimal bevægelsesfrihed og beskyttelse, uden at gå på kompromis med stilen. De anvender samme teknologier som jakkerne, og de har desuden forstærkede paneler og sømme for ekstra holdbarhed.

Fleece- og softshell-jakker: Letvægtslag til ekstra varme

Fleece- og softshell-jakker fra Roxy er perfekte som mellemlag under skijakken eller som letvægts yderlag på mildere dage. De er lavet af bløde, fleksible materialer og kommer i et væld af farver og mønstre for at passe til enhver smag.

Baselayers, Midlayers og tilbehør: Fuldstændig beskyttelse

For at sikre, at du har den bedste oplevelse på bjerget, tilbyder Roxy også et stort udvalg af baselayers, midlayers og tilbehør, såsom ski goggles, skihjelme, huer, handsker og snowboardtasker.

Baselayers: Svedtransporterende og åndbare materialer

Baselayers fra Roxy er afgørende for at holde dig varm og tør på skibakkerne. De er fremstillet af svedtransporterende og åndbare materialer, der hjælper med at regulere kroppens temperatur og holde fugt væk fra huden.

Roxy, kan købes hos: BNA Boardshop, SnowINN, Blue Tomato, BergFreunde, Roxy

Midlayers: Ekstra isolering og komfort

Midlayers er designet til at give ekstra isolering og komfort mellem baselayeret og yderlaget. Roxy tilbyder et udvalg af midlayers, herunder fleecetrøjer og isolerede jakker, der kan bæres alene eller under skijakken for ekstra varme.

Ski goggles og skihjelme: Beskyttelse og synlighed

Roxy’s ski goggles og skihjelme er designet til at beskytte dit hoved og forbedre synligheden på bjerget. Gogglesene har avancerede linser, der beskytter mod UV-stråler og reducerer blænding, mens skihjelmene er lette, komfortable og opfylder de højeste sikkerhedsstandarder.

Huer, handsker og snowboardtasker: Stilfuldt tilbehør

Ud over deres højtydende beklædningsgenstande og beskyttelsesudstyr tilbyder Roxy også en række stilfulde tilbehør, herunder huer, handsker og snowboardtasker. Disse produkter er både funktionelle og moderigtige, så du kan se godt ud og føle dig godt tilpas, uanset hvor dit eventyr fører dig hen.

Snowboards, snowboardbindinger, skistave og ski: Udstyr til enhver smag

Roxy er ikke kun kendt for deres beklædningsgenstande, men også for deres højkvalitetsudstyr inden for snowboarding og skiløb. Lad os tage et kig på nogle af de mest populære produkter i deres sortiment.

Snowboards: Banebrydende design og ydeevne

Roxy’s snowboards er kendt for deres innovative design og fantastiske ydeevne. De tilbyder et bredt udvalg af brætter, der passer til forskellige færdighedsniveauer og terræn, fra begyndere til professionelle og fra parken til baglandet.

Snowboardbindinger: Komfort og kontrol

Roxy’s snowboardbindinger er designet til at give maksimal komfort og kontrol, når du er ude på bjerget. De tilbyder en række forskellige stilarter og teknologier, der passer til alle typer snowboardere, så du kan finde den perfekte binding til dit bræt og din kørestil.

Skistave: Letvægt og holdbare

Roxy’s skistave er lavet af letvægtsmaterialer, såsom aluminium og kulfiber, og er designet til at være holdbare og pålidelige. Med ergonomiske håndtag og justerbare stropper er disse stave et must-have for enhver skiløber.

Ski: Høj ydeevne

Roxy’s ski er designet til at levere enestående præcision og ydeevne på bjerget. De tilbyder et bredt udvalg af ski til forskellige færdighedsniveauer og terræn, så alle kan finde det perfekte par, uanset om de er nybegyndere eller erfarne skiløbere.

Roxy’s atlet-team: Inspirerende kvinder i action sport

Roxy samarbejder med en række talentfulde kvindelige atleter, der hjælper med at teste og udvikle deres produkter, samtidig med at de inspirerer andre kvinder til at deltage i action sport. Disse atleter er blandt de bedste inden for deres respektive discipliner og fungerer som rollemodeller for kvinder over hele verden.

Roxy er kvindernes valg for outdoor og action sport

Roxy har etableret sig som det foretrukne mærke for kvinder, der søger kvalitetsprodukter og stilfuldt design inden for outdoor og action sport. Med et omfattende sortiment af skitøj, snowboardudstyr, tilbehør og meget mere er Roxy det perfekte valg for kvinder, der ønsker at udtrykke deres individualitet og passion for eventyr.

Produkter fra Roxy

Snowboards, Snowboardbindinger, skistave, ski, skijakker, skibukser, fleece & softshell jakker, baselayers, midlayers, ski goggles, skihjelme, huer, handsker, snowboardtaske.

Roxy kan købes hos

Når du skal ud og købe produkter fra Roxy til skiferien, så har jeg fundet nogle butikker her nedenfor. Se “alle” skibutikker, her.

BNAboardshop.dk logo
Bluetomato logo
Snowinn logo
Snowinn logo
Roxy logo
FAQ – Spørgsmål om Roxy

Når vi får spørgsmål, så tilføjer vi svarene herunder. Har du et spørgsmål, eller noget vi mangler her på siden – så kontakt os hellere end gerne, så vi kan få tilføjet det til siden.

Hvad er Roxy kendt for?

Det er at de udelukkende laver sportstøj til kvinder. Indenfor ski/snowboard laver de alt i tøj, de laver deres skitøj til kvinder med smæk på farverne og til et prisleje hvor de fleste kan være med. Derudover er Roxy ejet af Quicksilver.

Hvorfor kan man ikke købe Roxy snowboards på deres hjemmeside?

Det kan du ikke, jeg ved ikke hvorfor. Men deres boards bliver lavet af Mervin MFG, som holder til i USA. Derfor tjek mervin.com.

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort