Vimana

Vimana Snowboards: Norsk Kvalitet

Vimana Snowboards er et norsk snowboardmærke, der siden 2013 har skabt førsteklasses snowboards og bindinger. Med en solid base i Stavanger, Norge, har de formået at skabe en lang række af innovative produkter til snowboardentusiaster over hele verden. I denne artikel vil vi dykke ned i Vimana Snowboards’ verden og finde ud af, hvad der gør deres produkter så unikke og populære.

Hvad gør Vimana Snowboards unikke?

Vimana Snowboards har en række kendetegn, der adskiller dem fra andre mærker på markedet:

Håndlavede snowboards

Vimana Snowboards er kendt for deres håndlavede snowboards, fremstillet af høj kvalitet materialer. Hvert eneste board er designet og skabt med stor omhu, hvilket sikrer lang holdbarhed og en fantastisk ydeevne på sneen.

Fokus på design

Vimana Snowboards lægger stor vægt på æstetik og unikt design. Deres snowboards er kendt for deres iøjnefaldende farver og mønstre, der skiller sig ud på pisterne.

Bæredygtighed

Virksomheden er dedikeret til at skabe bæredygtige produkter og arbejder konstant på at forbedre deres produktion for at mindske miljøpåvirkningen.

Vimana, kan købes hos: Blue Tomato, Vimana

Vimana Snowboards’ produktlinje

Vimana Snowboards tilbyder en bred vifte af produkter til forskellige formål og præferencer. Her er et overblik over deres produktlinje:

Park Snowboards

Vimana Snowboards har et bredt udvalg af park snowboards, der er designet til at give en fantastisk ydeevne i snowboardparker. Disse boards har en blanding af stabilitet og fleksibilitet, der giver en fantastisk oplevelse, når man kører på rails og ramper.

Freeride Snowboards

Freeride snowboards fra Vimana er skabt til off-piste snowboarding og backcountry eventyr. Disse boards har en stivere konstruktion og er velegnede til at håndtere udfordrende terræn og dyb puddersne.

All Mountain Snowboards

All Mountain snowboards fra Vimana er alsidige boards, der passer til enhver form for terræn og forhold. De er designet til at give en jævn og stabil oplevelse uanset, om du er i parken, på pisterne eller udforsker off-piste områder.

Snowboard bindinger

Vimana Snowboards tilbyder også et udvalg af kvalitets snowboard bindinger. Deres bindinger er designet til at passe til forskellige stilarter og præferencer og er tilgængelige i en række prisklasser.

Priser

Vimana Snowboards er kendt for deres høj kvalitet og innovative design. Priserne for deres produkter afspejler dette. Snowboard bindinger fra Vimana kan findes i prisklassen omkring 2.000 kr., mens deres snowboards generelt ligger i prislejet omkring 5.000 kr. Det er vigtigt at bemærke, at Vimana Snowboards ikke nødvendigvis lancerer nye modeller hvert år. De vælger i stedet at fokusere på at udvikle og lancere nye produkter, når de mener, at de har skabt noget unikt og bedre end tidligere.

Vimana Snowboards’ produkter kan findes i deres butik i Stavanger, Norge, samt gennem deres online webshop og udvalgte forhandlere rundt omkring i verden.

Produkter fra Vimana

Snowboards til park, freeride, all mountain og snowboard bindinger som passer til din stil.

Vimana kan købes hos

Når du skal ud og købe Vimana Snowboards så kan de handles på siderne som vi har nævnt nedenfor. Se “alle” skibutikker, her.
Bluetomato logo
Vimana logo
FAQ – Spørgsmål om Vimana Snowboards

Når vi får spørgsmål, så tilføjer vi svarene herunder. Har du et spørgsmål, eller noget vi mangler her på siden – så kontakt os hellere end gerne, så vi kan få tilføjet det til siden.

Er Vimana et skandinavisk brand?

Det er korrekt at Vimana Snowboards er baseret i Norge, nærmere Stavanger. De startede tilbage i 2013 og det er et riders drevet snowboard firma som elsker alt omkring snowboarding.

Hvilken type boards laver Vimana?

De er kendt for deres top lag, altså designet af boardet. Hvor deres boards har lidt synet af en tatovering. De laver både All Mountain, Park og Powder til herre og kvinder.

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.
armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort