On3p Skis

ON3P Skis: Eksklusive og tilpassede ski

ON3P Skis er en unik og innovativ skiproducent med base i Portland, Oregon, USA. Virksomheden fokuserer på at skabe ski af høj kvalitet og med mulighed for tilpasning, så kunderne får den ultimative skioplevelse. ON3P fremstiller alle deres ski selv og anvender ikke eksterne producenter, hvilket sikrer en høj standard og kontrol over produkterne.

Tilpassede ski og hvordan de fremstilles

ON3P Skis’ unikke tilpasningsmuligheder giver kunderne mulighed for at vælge længde, spids og design for deres ski. Det er dog ikke muligt at få sit eget billede trykt på skiene. Tilpasningsprocessen involverer både computermodellering og håndlavede elementer, hvilket sikrer en optimal kombination af præcision og kvalitet.

ON3P Skis’

ON3P Skis tilbyder en række forskellige ski til forskellige formål, herunder park, freestyle, all mountain, freeride, touring og børneski.

Park: Mango

Mango-serien er specielt designet til parkentusiaster og er kendt for sin robusthed og præcision. Disse ski er ideelle til tricks, hop og andre parkmanøvrer, der kræver et højt niveau af kontrol og styrke.

Freestyle: Jeffrey

Jeffrey-serien er udviklet til freestyle-skiløbere, der søger en ski med letvægtskonstruktion og alsidighed. Disse ski er designet til at optimere bevægelsesfrihed og præstationer på forskellige sneforhold.

ON3P Skis, kan købes hos: Blue Tomato, ON3P Skis

All Mountain: Woodsman

Woodsman-serien er et alsidigt valg for skiløbere, der søger en all mountain-ski, der præsterer godt både på pister og off-piste. Woodsman-serien kombinerer stabilitet og kontrol, hvilket gør det muligt for skiløbere at udforske forskellige terræner med selvsikkerhed og nydelse.

Freeride: Wrenegade

Wrenegade-serien er skabt til freeride-skiløbere, der ønsker en ski med fremragende flydeevne i dyb sne og solid kantgreb på stejlere terræn. Wrenegade-skiene er konstrueret med en progressiv form og avancerede materialer, der sikrer enestående præstationer i krævende forhold.

Touring og børneski

ON3P Skis tilbyder også en række ski til touring og børn, så alle skiløbere kan nyde fordelene ved ON3P’s højtydende ski. Touring-skiene er lette og har en effektiv opstigningsprofil, mens børneskiene er designet til at give unge skiløbere en sjov og lærerig oplevelse på bjerget.

Skibindinger og hoodies

Ud over deres omfattende sortiment af ski, tilbyder ON3P Skis også skibindinger og hoodies. Skibindingerne er nøje udvalgt for at sikre den bedste ydeevne og kompatibilitet med ON3P’s ski, mens hoodies er tilgængelige i forskellige designs og farver, der matcher deres ski.

Priser og design

ON3P Skis’ produkter er prissat konkurrencedygtigt, med ski, der starter fra 3.000 kr og går op, afhængigt af hvilken model og tilpasningsmuligheder, man vælger. ON3P Skis er kendt for deres lækre og farverige designs, der inkluderer iøjnefaldende farver og kunstneriske elementer.

ON3P har taget skisporten med storm

ON3P Skis er et innovativt og kvalitetsorienteret skibrand, der tilbyder et bredt udvalg af ski til forskellige formål og færdighedsniveauer. Med muligheden for at tilpasse skiene og vælge mellem et stort udvalg af designs, er ON3P Skis det ideelle valg for skiløbere, der ønsker at udtrykke deres personlighed og præferencer på bjerget. Investeringen i ON3P Skis’ produkter er ikke kun en investering i kvalitet og ydeevne, men også i en unik og mindeværdig skioplevelse.

Produkter fra On3p Skis

Ski til park, freestyle, all mountain, freeride, touring og til børn. Så kan man lave sin ski i custom made. Skibindinger og hoodies.

Onp3 Skis kan købes hos

Når du skal ud og købe ONP3 ski, så kan de købes hos forhandlerne nævnt nedenfor. Se “alle” skibutikker, her.

Bluetomato logo
on3p logoo
FAQ – Spørgsmål om ON3P Skis

Når vi får spørgsmål, så tilføjer vi svarene herunder. Har du et spørgsmål, eller noget vi mangler her på siden – så kontakt os hellere end gerne, så vi kan få tilføjet det til siden.

Hvad er specielt ved ON3P?

Selvom de har nået en fin størrelse af virksomhed, så har de ikke outsourcet deres produktion til Asien. De har deres fabrik i Portland, hvor deres crew lander deres ski i hånden.

Hvad er custom ski hos ON3P?

Det er er at du kan vælge nærmest hvordan din ski skal være, ud fra nogle af deres allerede lavet modeller, så kan de faktisk lave skien som du gerne vil have den.

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort