Meier Skis

Historien – Meier Skis

I sin garage i Glenwood, Colorado, startede iværksætteren Mat Cudmoore, Meier Skis i 2009 med et simpelt mål: at lave ski af træ dyrket og groet i staten.

Meier Skis, et Glenwood Springs baseret boutique skifirma, der flyttede til håndværks hovedstaden i Denver, i 2016, han startede sit firma som et multi funktionelt brand som du finder i skibutikker.

Virksomheden vækstede deres produktion i Glenwood i fire år, før de i 2016 flyttede til Denver.

En reklame for skimærket blev sendt, under en sportsudsendelse mellem Broncos og Patriots i december 2016, hvilket gjorde opmærksomheden stor omkring Meier Skis. Eksponeringen for millioner af seere resulterede i en stor tilgang af webtrafik, forespørgsler og køb.

Meier koncentrerer sig i øjeblikket om to geografiske regioner: Rocky Mountains og Northeast USA og Canada.

Meier Skis, kan købes hos: Meier Skis

Om Meier Skis

Meier Skis producerer højtydende, håndlavede ski designet til at skåne miljøet og performe på bjerget. Når de når deres høje standarder, undersøger de og byggre på deres produktionsproces og vælger bevidst miljøvenlige og økologisk ansvarlige materialer på hvert trin i produktionen.

Meier Skis producere også snowboards som tilbyder en ny linje af private label-mærkede ski og snowboards, kaldet “engangsvarer”. Meier Skis udfører også business-to-business transaktioner, herunder private label-aftaler med Big Head Todd & The Monsters, Cabot Creamery (et Vermont ostekooperativ), Sunlight Mountain Resort i Glenwood Springs osv.

Virksomheden opnår sin mission gennem flere initiativer, herunder en transport strategi for at reducere sit CO2-fodaftryk.

Produkter fra Meier Skis

Meier producerer i øjeblikket super designfulde ski og snowboards, produkter vi tager et kig på herunder:

Mustang

De hurtigst drejende ski i Meier-serien er den vilde og frie Mustang front side carver. På faste dage kan du carve den op med en responsiv frontsideski, der pisker fra sving til sving, mens du bevarer en solid kant selv på hård sne.

Mustangens kerne er lavet af den samme superstabile, hurtige amerikanske poppel, ahorn og Colorado bille dræber fyrretræ, som blev brugt i originalen. 

  • Flad binding
  • Vægt: 1630 – 1853 g (1 ski)
  • Side skæreradius- (13m, 14m og 15m).
  • Længder- (167.173.179)
  • Tip/talje/hale: 128-80-106

Claim Jumper

Meier Skis talte med heli-ski operationer for at finde ud af, hvad deres guider og kunder mest ønsker og (måske mere) kræver i en pudderski. The Claim Jumper, et navn, der binder linjen sammen under det fælles tema minedrift, refererer til Colorados historie fra 1880’erne. Claim Jumper har følgende funktioner:

  • Claim Jumpers dimensioner er 149-124-140 for backcountry
  • Sneploven måler halvanden meter fra side til side (i længden 185 cm) med en venderadius på 22 m
  • Den fede talje udfylder et hul i mærkets 19-model linje med ski med 110 mm og 130 mm taljebredder
  • Flad binding

Meier Skis kan købes hos

Når du skal købe Meier Skis skiudstyr til skiferien, så er det mest i USA og Canada, hvor du finder deres produkter i skibutikker. Se “alle” skibutikker, her.

Meier Skis

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort