RMU Outdoors

Historien – RMU Outdoors

RMU Outdoor blev startet i 2008 i en garage i bytte for øl ved at klargøre ski i hånden. Det var en gruppe venner, der nød at stå på ski, designe og forfine prototyper af ski, indtil de havde noget, de var stolte af. RMU Outdoor er stolte af at fremstille ski og udstyr med kun vedvarende energi på deres svenske fabrik og kan reproducere ski på nogle af de bedste fabrikker i verden i dag.

Virksomheden er baseret i Breckenridge og Whistler, fokuseret på outdoor kulturen, non-profit arbejde, finansiering og det vigtigste er selvfølgelig fællesskabet.

RMU vandt en ISPO innovation design-pris i 2011. Virksomheden fik gratis standplads på messen, og de blev promoveret på en række internationale mediekanaler. Stifterne havde stadig fuldtidsjob og kørte det i weekenden, men de erkendte hurtigt, at de havde ramt et beslutningspunkt.

RMU er en medarbejder-ejet virksomhed, der kæmper for bæredygtig innovation og gennem skabelsen af tankevækkende og autentiske outdoor produkter.

RMU Outdoors, kan købes hos: RMU Outdoors

Om RMU Outdoors

RMU Outdoors ser sig som at være førende inden for bæredygtig ski producent siden 2008.

RMU-gruppen blev grundlagt af en gruppe venner, der delte deres mål for at skabe produkter, der fremmer sund udendørs aktivitet, ved ansvarlig brug af naturressourcer.

Gennem produkter af høj kvalitet, ny teknologi og en passion for udendørs og bæredygtighed stræber RMU efter at blive førende inden for bæredygtig innovation af ski.

Virksomheden opfylder sine mål gennem en ren passion for at skabe og, endnu vigtigere, bevare et så fornemt omdømme, at der ikke er behov for at annoncere fordi folk kender deres vision.

Resultater bør være hovedkriteriet i enhver forretningsstrategi, men det var ikke tilfældet hos RMU Outdoors. Grundlæggerne observerede med stor interesse, hvordan de bliver set af deres kunder verden over, hvilket taler meget om dem som mennesker og virksomhed, der virkelig har integritet og elsker det, de laver.

Produkter fra RMU Outdoors

RMU Outdoors har en række produkter, som omfatter:

Apostel 3.0 96 Tour

Apostle 3.0 96 Tour er en splinter frisk model til 2022. RMU har en helt ny konstruktion, der reducerer vægten med 5% i forhold til tidligere versioner, mens de eliminerer uønskede carbon karakteristika såsom en alt for stiv og pludrende fornemmelse. Denne konstruktion er designet med skisport i tankerne, hvilket sikrer en super stabil fornemmelse på pisterne i Breckenridge, mens den bevarer en letvægt. 96’eren er et touring produkt, der kan bruges til enhver distance.

Det har følgende funktioner:

  • Letvægts aerospace-carbon
  • Poppel Paulownia trækerne
  • 5mm carbon Wright Rail lavet af Starboard
  • Det positive oplæg af carbon- og træfibre

Valhalla 107 Tour Ski

Valhalla 107 Tour er helt frisk til 2022. RMU er en ny konstruktion, der reducerer vægten med 5% i forhold til tidligere carbon-modeller, mens de eliminerer uønskede carbon-karakteristika, såsom overstivhed og pludrende fornemmelse.

Denne konstruktion er designet med skisport i tankerne, mens den bibeholder en letvægt. Med 172 cm vejer Valhalla 107 Tour 3120g pr. sæt, og med 162 cm vejer den 2939g.

Andre karakteristiske træk ved Valhalla 107 Tour inkluderer:

  • Aerospace konstruktion i carbon med lav farvetone

  • Naturlig poppelkerne på øverste hylde med en dejlig solid fornemmelse på sneen
  • Den positive oplægning af kul- og træfibre i begge sidevægge, spids, næse og hale for enestående styrke resulterer i en utrolig vridningsstivhed
  • Stærkere sidevægsribber med tykkere progressiv slibning end den mindre størrelse (30 vs. 28 mm ved rygsøjlen)

RMU Outdoors kan købes hos

Når du skal købe RMU Outdoors skiudstyr til skiferien, så er det bedst at købe det hos nogle lokale skibutikker rundt i Europa, Amerika eller online, hvor der er størrelses guider eller du kan prøve produktet og blive vejledt. Se “alle” skibutikker, her.

RMU Outdoors

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort