Movement skis

Historien – Movement Skis

Movement Skis har produceret produkter siden 1980. Virksomheden startede med at lave snowboards, og i 1999 udvidede den for at tilføje produktion. Mere end to årtiers forskning og skabelse af det bedste produkt er tiden værd. Men hvem ville have troet, at de præcis tyve år efter at have fremstillet Movement Skis første ski, stadig ville udvikle højkvalitets produkter i hånden i det samme hjem, hvor mærket blev grundlagt? Progressive medarbejdere opererer 24/7 på deres interne fabrik for at gøre alle dele af produktionsprocessen levedygtig.

Produktionen blev startet i 1980 i stalden på en lille gård i nærheden af Lausanne i Schweiz af tre venner, der havde mødtes under deres friaftener. De deler ideer, skitserer former og udvikler til sidst deres første snowboard, ”WILD DUCK”. Fordi alle skal eje sådan et, går der ikke meget længere tid, før de begynder at lave og udvikle flere af de såkaldte “snowboards”, som ikke er tilladt at bruge i de fleste skisportssteder på det tidspunkt.

Mens de arbejdede på en skrabet snowboard-idé, skabte de tre venner bag WILD DUCK ved et uheld et af de først gode par ski på markedet, på trods af deres viden. De forsøger at patentere produktet i kombination med en stiv skibinding og en klassisk skistøvle. Desværre er økonomiske ressourcer ikke til deres fordel, og de må fortsætte med dette skieventyr lidt længere.

Trioen så, hvordan man kunne opgradere produktionskvaliteten og imødekomme markedets krav med revolutionerende – carbon og buede støbte konstruktioner. Et af disse krav var et skift fra snowboard til ski, da hele snowboardmarkedet svigtede i begyndelsen af 2000’erne. I år 2000 var Movement SKIS et fuldt funktionelt og registreret mærke til kun at konstruere de bedste ski til ekstreme bjerge.

Siden har virksomheden udvidet sine aktiviteter til at omfatte socialisering af højkvalitetsprodukter, tilpasning af ski og skiudstyr, udvikling af nye materialer og konstruktionsteknikker.

Movement Skis, kan købes hos: Movement Skis

Om Movement Skis

Movement er en schweizisk virksomhed, der fokuserer meget på ski og produkter til skiløb. Virksomheden forestiller sig at være pioner og udvikle kreative teknikker, metoder, materialer og produkter til skiløb i stejlt terræn. Virksomheden er baseret i Schweiz, som med masser af bjerge og pister til at teste deres produkter.

Virksomheden opfylder sine mål gennem massiv innovation, nytænkning af skabelsesprocessen, motivation via adskillige aktiviteter, udarbejdelse af højeffektive teams og derved lave et overskud så de kan udvikle videre på deres skiprodukter.

Produkter fra Movement Skis

Movement Skis tilbyder en lang række produkter, herunder:

FLY 88

Fly 88 er den nye ski for alle freestyle skiløbere, og den er sand mester i snowpark tærren – designet med glatte overflader. En ekstremt manøvredygtig og tilgivende ski til alle skiområder.

Den har følgende funktioner:

  • Alpine edge
  • Basis P-tex 4.000

Explorer W skistøvle

EXPLORER-støvlelinjen er et grundlæggende design med god komfort, der er afgørende for gode skiture. Målet er fortsat at introducere en raffineret og højtydende produktlinje, der kan bruges på alt terræn, hvilket sikrer, at alle typer skiløbere har nem adgang til denne unikke og voksende sport.

Den har følgende funktioner:

  • Power spænde rem
  • 99 mm bredde
  • Flex 90-110
  • Cabrio 4 stk
  • Vandretilstand 62 grader
  • Spændejustering, ergo

Movement Skis kan købes hos

Når du skal købe Movement Skis til skiferien, så skal de købes online eller hos en af deres mange forhandlere i USA eller Canada. Se “alle” skibutikker, her.

Movement skis

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort