Aerosize

Historien – Colltex Ski Skins

Firmaet Colltex laver ski skins af høj kvalitet, der er funktionelle i al slags vejr og sne. Virksomheden tilbyder tre forskellige typer ski skins, der hver er lavet af forskellige materialer. Det er vigtigt at vælge den rigtige type ski skin til de forhold, hvor den skal bruges.

Colltex Ski Skins, kan købes hos: SnowINN, Colltex

Om Colltex Ski Skins

Der er tre forskellige typer ski skins, der tilbydes af Colltex. Den første type er lavet af 100% mohair, den anden type er en blanding af 65% mohair og 35% polyamid, og den tredje type er lavet af 100% Techfibre. Hver type har sine egne fordele og bør vælges ud fra de forhold, hvorunder de vil blive brugt.

Colltex har en lang historie med at lave ski skins af høj kvalitet. Virksomhedens produkter er fremstillet med en vindtæt og vejrbestandig klæbende belægning. De er også behandlet med et vandafvisende lag for at forhindre dem i at absorbere fugt. Når de ikke er i brug, er det vigtigt at opbevare ski skinsene i et net for at beskytte klæberen.

Produkter fra Colltex Ski Skins

Colltex Skis sælger skins af alle slags. Dette inkluderer ski skins, splitboard skins, langrends skins og endda tilbehør.

Palu Crystal Alpinist Skin

Colltex Palu Crystal Alpinist Ski skinsene er perfekte til dem, der leder efter en kant med hensyn til glidning. Disse skins er lavet med 100 % naturlige fibre og glider som en drøm på frisk, tør og kold sne, mens de giver fremragende slidstyrke på hård, isnende sne. Nettet, der bruges til at beskytte den smeltende klæbende belægning, er en ekstra bonus, der gør disse skind perfekte til lange skiture og alpine eventyr. Touring elskere vil elske Palu Crystal Alpinist Ski-skindene for deres uovertrufne glideydelse.

Egenskaber omfatter:

  • 100% Mohair materiale
  • Anthrazit skin farve
  • Hotmelt lim vedhæftning
  • Fremragende glideegenskaber

Race Crystal Skin

Colltex Race Ski Skins er nogle af de hurtigste på markedet. Lavet af 100% mohair, de giver et endnu bedre glid end andre skind, mens de stadig bevarer et godt greb. De kommer med et specielt net til at beskytte den hotmelt klæbende belægning, når de ikke er i brug. RACE-skinsene anbefales til racere og atleter til både træning og konkurrence. De er også et godt valg for ambitiøse til ski touring.

Nogle funktioner er:

  • Brug af beskyttende net
  • Tør base Hotmelt vedhæftning
  • Gul skin farve
  • 100% Mohair materiale

Colltex Ski Skins kan købes hos

Colltex bruger +20 distributører rundt i hele verden, som sikre at du kan finde produkterne på hylderne i mange skibutikker verden over. Se “alle” skibutikker, her.

Snowinn logo
Aerosize

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort