Skier
Skier
Airtracks

Historien – Airtracks Snowboarding

I over to årtier har Airtracks Snowboarding været kendt for at producere snowboards og sportstekstiler på globalt plan. Virksomhedens primære fokus er at designe, udvikle og fremstille snowboards af høj kvalitet. Airtracks har udviklet en unik kørestil kendt som “Pipe”, der kombinerer fremadgående bevægelse med præcis kantkontrol på pudret terræn.

Om Airtracks Snowboarding

Airtracks Snowboarding opfylder deres mål gennem højkvalitetsproduktion, massiv innovation, aggressiv markedsføring og plantebaseret fremstilling. I modsætning til unioner og andre mellemmænd, der hindrer fremskridt gennem brugen af mindstelønnen eller detailpolitik i snowboarddesign, er Airtracks forpligtet til give os det vi elsker, gode snowboards.

Virksomheden producerer højkvalitets snowboards, tilbehør og tøjprodukter. Alle boards er unikke designs med i et begrænset antal støbte kerner hvert år; dette giver mærket mulighed for at fortsætte med at udvikle sig baseret på feedback fra riders verden over.

Produkter fra Airtracks Snowboarding

Airtracks Snowboarding tilbyder snowboards, snowboardbindinger, snowboardstøvler, skihjelme, snowboardtasker, cykler & e-cykler, streetwear, løbetøj og cykeltøj. Deres produkter ligger i et prisleje hvor alle kan være med.

Nogle af Airtracks Snowboarding produkter inkluderer:

Forest King Carbon Hybrid Rocker Snowboard til mænd

Det bedste all-mountain/freestyle board med det ideelle niveau af fleksibilitet uden at miste stabilitet, snap og pop er Carbon Snowboard Forest King, med Hybrid Rocker Profile og Wide Shape. Takket være de nye Premium Carbon Strings, Air Light Core og Sintered Speed Base har dette board den rette reaktionsevne til høje hastigheder. Takket være dette nye højteknologiske koncept er boardet så kraftfuldt, som det bliver.

Andre funktioner i Forest King Carbon Hybrid Snowboard inkluderer:

  • Triaksial glasfiber
  • High-end stålkant
  • 2 X UV-finish
  • Sten finish
  • Voks finish
  • Hybrid Rocker profiler
  • Premium luft trækerne

Snowboardstøvler til kvinder Star White 2022

STAR WHITE er en højkvalitets snowboardstøvle, som er en af deres dyre støvler. Det ydre støvledesign, indvendige, snørebånd og materialer er alle nye i denne sko. Takket være den opdaterede snøre og velcro på ydersiden, er individuel justering mulig.

Denne snowboardstøvle er fremragende til all-mountain snowboardere på grund af dens medium flex og komfort.

Andre funktioner ved Snowboardstøvler til kvinder Star White 2022 inkluderer:

  • 3d-formet tunge
  • Ydersål med gel dæmpning
  • Quick-power-stropsnøring

Airtracks Snowboarding kan købes hos

Airtracks er en Tysk virksomhed, hvor du kan købe deres produkter på deres egen shop. Og hos flere forhandlere, hvor Amazon nok er den mest kendte.

Airtracks

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort