Alpina Watches

Historien – Alpina Watches

Alpina watches blev grundlagt i 1883 af Gottlieb Hauser. Han var en pioner i Schweiz og satte de standarder for urmageri, som stadig er gældende den dag i dag.

Alpina Watches, kan købes hos: Alpina Watches

Om Alpina Watches

I 1938 introducerede Alpina konceptet “Alpina 4”, som revolutionerede sportsure ved at indføre fire væsentlige principper: Antimagnetisk, antichok, vandafvisende og rustfrit. Alpina har været en uafhængig virksomhed i hele sin historie, har klaret svære tider som f.eks. 1970’ernes kvartskrise og kom tilbage i 2002.

I dag producerer de professionelle sportsure og moderigtige ure, der opfylder Genève-standarderne, samtidig med at de overholder grundlægger Gottlieb Hausers oprindelige vision. Deres engagement i innovation og kvalitet har konsolideret deres position som et førende firma inden for urmageri. Brandet fortsætter med at flytte grænserne og sætte nye standarder i branchen.

Produkter fra Alpina Watches

Alpina Watches tilbyder et bredt udvalg af ure til både mænd og kvinder. De har kollektioner med fokus på dykning, alpine eventyr og urologisk finesse. Hver kollektion indeholder ure med upåklageligt design og præcisionsteknologi, der passer til ethvert eventyr som skiløb, snowboarding og bjergbestigning.

AlpinerX Smart Outdoors Freeride World Tour Special

ALPINERX SMART OUTDOORS URET er det perfekte tilbehør til ski- og snowboardentusiasten. Det er udstyret med funktioner, der giver dig mulighed for altid at være til tiden, spore dine aktiviteter, få aktive advarsler, overvåge din puls og søvn og meget mere. Med sin holdbare konstruktion og sit stilfulde design er dette ur perfekt til enhver udendørs aktivitet. Du kan bruge højdemåler-, kompas- og temperaturfunktionerne til at forbedre din oplevelse på skråningen.

Funktionerne omfatter:

 • Vandafvisende op til 10 ATM
 • Diameter 45 mm
 • 360° Bi_Directional Turning Kompas
 • Digital skærm
 • Marineblå glasfiber og rustfrit stål 2-delt urkasse

AlpinerX Alive Titanium

AlpinerX Alive Titanium WORLDTIMER er det perfekte ur til den aktive, jet-setting skiløber eller snowboarder. Det har ikke kun en anden tidszonefunktion, men det har også pulsmåler, aktivitetsmåler og integreret GPS til træningssporing. Med vejropdateringer, vejrtrækningsøvelser og påmindelser om væskeindtag har dette ur alle de funktioner, der er nødvendige for en dag på pisterne. Med backup og gendannelse i skyen går dine fremskridt aldrig tabt. Et must-have for enhver vintersportsentusiast, med sans for ure.

Funktionerne omfatter:

 • AL-284 Connected Caliber

 • Pulssensor
 • Scratch-resistent
 • Amoled touchskærm
 • Hvid lysende behandling

AlpinerX Comtesse Glacier Smartwatch

AlpinerX Comtesse Glacier Smartwatch er det perfekte tilbehør til kvinder, der elsker at stå på ski og snowboarde. Dette ur er spækket med teknologi, herunder en digital urskive, der kan afsløres efter behov. Det holder også styr på din aktivitet, overvåger din søvn, advarer dig om vejrforhold og hjælper dig med at holde dig sund med vejrtrækningsøvelser.

Funktioner omfatter:

 • Genopladeligt batteri
 • Pulssensor
 • Digital skærm
 • Hvide markører

Alpina Watches kan købes hos

Alpina ure kan købes hos flere forhandlere i Danmark, samt mange steder rundt i verden, herunder flere større online webshops. Se “alle” skibutikker, her.

Alpina Watches

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort