Amplifi

Hvem er Amplifi?

Amplifi er et brand som fokuserer på skibeskyttelses produkter. Om du er på ski, board, eller mountainbike, så kan Amplifi sikkert være noget for dig. Er du til stejle pister, så er det med at passe på dig selv, om det er anklerne, ryggen eller hofterne så producere Amplifi det. Deres brand blev lavet ud fra den ide om at lave det bedste beskyttelsesudstyr på markedet, med fokus på cykling, snowboard og outdoor – Hvor der er fokus på komfort, beskyttelse og brugervenligt.

Det skal være muligt at lære nye tricks med dine venner uden du slår dig selv halv i stykker. De holder til i Oberstdorf på grænsen mellem Tyskland og Østrig.

Produkter fra Amplifi

Skibeskyttelse – Ankelstøtte, Skihandsker, Håndledsbeskyttere, Kneepads, Hoftebeskyttere, Rygskjold, Albuebeskyttere, Backpacks, Regnslag til rygskæk, Letvægts drikkedunk, Skitask, Støvletaske, Stomp pads, Skilås, Værktøj til at spænde bindinger med, Bælter.

Amplifi kan købes hos

Når du skal ud og købe Amplifi skibeskyttelse til skiferien, så er det bedst at købe det hos nogle lokale skibutikker eller online, hvor der er størrelses guider. Se “alle” skibutikker, her.

BNAboardshop.dk logo
Bluetomato logo
Snowinn logo
Snowinn logo
Burton logo sort
FAQ – Spørgsmål om Amplifi

Når vi får spørgsmål, så tilføjer vi svarene herunder. Har du et spørgsmål, eller noget vi mangler her på siden – så kontakt os hellere end gerne, så vi kan få tilføjet det til siden.

Er Amplifi hoftebeskyttere gode?

De er super lækre, og af højkvalitet, kontra mange andre brands.

Hvor stammer Amplifi fra?

Det er et Tysk brand, som holder til i Oberstdorf i Tyskland. Oberstdorf ligger på grænsen til Østrig, med nogle gode skisportssteder i baghaven.

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort