Amplifi

Hvem er Amplifi?

Amplifi er et brand som fokuserer på skibeskyttelses produkter. Om du er på ski, board, eller mountainbike, så kan Amplifi sikkert være noget for dig. Er du til stejle pister, så er det med at passe på dig selv, om det er anklerne, ryggen eller hofterne så producere Amplifi det. Deres brand blev lavet ud fra den ide om at lave det bedste beskyttelsesudstyr på markedet, med fokus på cykling, snowboard og outdoor – Hvor der er fokus på komfort, beskyttelse og brugervenligt.

Det skal være muligt at lære nye tricks med dine venner uden du slår dig selv halv i stykker. De holder til i Oberstdorf på grænsen mellem Tyskland og Østrig.

Produkter fra Amplifi

Skibeskyttelse – Ankelstøtte, Skihandsker, Håndledsbeskyttere, Kneepads, Hoftebeskyttere, Rygskjold, Albuebeskyttere, Backpacks, Regnslag til rygskæk, Letvægts drikkedunk, Skitask, Støvletaske, Stomp pads, Skilås, Værktøj til at spænde bindinger med, Bælter.

sport
004 boots
043 jacket
040 helmet 1
049 glove
024 neck gaiter

Amplifi kan købes hos

Når du skal ud og købe Amplifi skibeskyttelse til skiferien, så er det bedst at købe det hos nogle lokale skibutikker eller online, hvor der er størrelses guider. Se “alle” skibutikker, her.

Burton logo sort

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort