Aotea Shapes

Historien – Aotea Shapes

Liam Southall, en ex-patroler fra Australien, der bor på New Zealands sydø, startede Aotea Shapes. Liam, der voksede op i den sneløse varme i det vestlige Australien, var sen til at komme i gang, inden for snowboarding. Han kom til New Zealand i 2005 og opdagede snowboarding for at holde sig motiveret om vinteren.

Han brugte sine analytiske færdigheder til at undersøge boarddesign, efterhånden som hans evner blev forbedret. Besluttede han sig for at lave et nyt board, da han faktisk skulle have købt et nyt board. Han opnåede dette ved at gøre det igen, så endnu et, og så endnu et.

Aotea Shapes, kan købes hos: Aotea Shapes

Om Aotea Shapes

Aotea Shapes har specialiseret sig i specialfremstillede håndlavede snowboards, og samarbejder med deres kunder for at skabe det board, der passer til deres kørestil og æstetiske præferencer. Hvert board skabt af Aotea Shapes har til formål at inkorporere et lille strejf af New Zealands smukke sydø.

Aotea stræber efter at bruge komponenter fra New Zealand, såsom NZ-dyrkede poppelkerner, NZ-indfødte træ sidevægge og native finer som top plader var mulige i alle de boards, de konstruerer.

Virksomheden opnår deres mål ved at bruge overlegne materialer, se på innovationen og bruge mesterligt håndværk bemærket ved omhyggelig opmærksomhed på detaljer og personlig smag.

Produkter fra Aotea Shapes

Aotea Shapes tilbyder splitboards og specialfremstillede snowboards lavet efter dine specifikationer.

Auheke 157 Splitboard Rimu Finer

Auheke Splitboard Rimu Finer er et limited edition board konstrueret af kløvet træ i Auheke 157. Dette rimu finer board er en moderne fortolkning af et helt board, der blev bygget i begyndelsen af 1900-tallet. Auheke Splitboard Rimu Finer har et splitdesign med ni stykker massivt træ i stedet for traditionelle boards med enkelt krydsfinerkonstruktion.

Andre funktioner i Auheke 157 Splitboard Rimu Finer inkluderer:

  • Grafik sintret bund
  • Lim påførte vener
  • De matchende shapes på ende og kant
  • Funktionelle, teksturerede sidevægge i forbindelse med et specielt skabt fade ved hele det nederste bøjningspunkt giver pudderelskere den eftertragtede stivhed, de har brug for, samtidig med at de bevarer en sprød respons gennem terminale accelerationssektioner af et iset run

Cohort 159 American Splitboard Walnut Finer

Cohort 159 American Splitboard Walnut Finer er et limited edition board, konstrueret af spaltet træ i Cohort 159 American. Dette splitboard bruger en blanding af cedertræ og amerikansk valnøddetræ, hvilket skaber en meget holdbar spaltet trækonstruktion.

Andre funktioner i Cohort 159 American Splitboard American Walnut Finer inkluderer:

  • Smal vrist med en tilspidsning i spidsen og halen for at lette kontrolleret kantkontakt, når der forsigtigt bygges bro/hoppe ind i off-ICE-sne
  • Gradueret, flydende kernmantle-tekstur træårelag langs sidevæggene for at øge kanternes holdeevne på fine groomers eller stå på hardpacked sne

Aotea Shapes kan købes hos

Aotea Shapes sælger deres boards til hele verden fra deres egen hjemmeside. De laver custom, og derfor har de ikke forhandlere på. Se “alle” skibutikker, her.

Aotea Shapes

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort