Arva

Hvem er Arva?

Arva laver produkter med fokus på safety first i offpisten. I mere end 30 år har de lavet hvad det er bedst til, de er blandt de ledende brands når det gælder udstyr til offpist udstyr der er til at betale. De laver blandt andet offpiste-transitter og offpistrygsække som er deres mest kendte produkter sammen med deres skolve og stave til at afmåle.

Alle deres transittere bliver laver på deres fabrik i Frankrig. For at teste deres produkter, så har de deres Arva team, som står for at teste alt deres udstyr, inden de sætter det i produktion.

Produkter fra Arva

Offpist-transitter, Offpist-rygsække, Offpist-rygsække grej, Skirygsække, Letvægt Skovle, Stave til at afmåle, Halsedisser, Skihandsker og Accessoires.

Arva kan købes hos

Når du skal ud og købe offpistegrej fra Arva til skiferien, så er det bedst at købe det hos nogle lokale skibutikker eller online, hvor der er størrelses guider. Se “alle” skibutikker, her.
Bluetomato logo
Snowinn logo
Snowinn logo
Burton logo sort
FAQ – Spørgsmål om Arva

Når vi får spørgsmål, så tilføjer vi svarene herunder. Har du et spørgsmål, eller noget vi mangler her på siden – så kontakt os hellere end gerne, så vi kan få tilføjet det til siden.

Hvad kendetegner Arva?

Det er deres fokus på at holde dig sikker, når du skal ud og udforske skiområderne uden for pisterne. Har du det rigtige udstyr med og uheldet skulle være ude, så siges det at du har 80% større chance for at overleve.

Hvad koster en lavinedetektor fra Arva?

De har flere forskellige modeller men priserne starter fra omkring 1.700 kr. Skal du med på offpist ture, så kræver det du har en, eller du kan låne en. Ellers kommer man ikke med nogle steder. Da det er din og andres sikkerhed der står på spil, hvis uheldet skulle ske.

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.
armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort