Arva

Hvem er Arva?

Arva laver produkter med fokus på safety first i offpisten. I mere end 30 år har de lavet hvad det er bedst til, de er blandt de ledende brands når det gælder udstyr til offpist udstyr der er til at betale. De laver blandt andet offpiste-transitter og offpistrygsække som er deres mest kendte produkter sammen med deres skolve og stave til at afmåle.

Alle deres transittere bliver laver på deres fabrik i Frankrig. For at teste deres produkter, så har de deres Arva team, som står for at teste alt deres udstyr, inden de sætter det i produktion.

Produkter fra Arva

Offpist-transitter, Offpist-rygsække, Offpist-rygsække grej, Skirygsække, Letvægt Skovle, Stave til at afmåle, Halsedisser, Skihandsker og Accessoires.

sport
004 boots
043 jacket
040 helmet 1
049 glove
024 neck gaiter

Arva kan købes hos

Når du skal ud og købe offpistegrej fra Arva til skiferien, så er det bedst at købe det hos nogle lokale skibutikker eller online, hvor der er størrelses guider. Se “alle” skibutikker, her.

Burton logo sort

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort