Aerosize

Historien – Baked Snow

Baked Snow er en virksomhed, der er baseret på sin mission, “at give sneelskere ski goggles over hele verden.” Startet af to hollandske brødre, der brugte deres tid på at shredde i Østrig, i og med Holland jo nok er verdens fladeste land, har de stadig hjulpet skiers overalt med at kan se noget på pisten med skibriller, også i barske forhold og fortsætter med at gøre det samme overalt.

Ved at oprette dette firma har de ikke kun hjulpet folk til at være mere sikre, mens de står på snowboard og ski, men har også skabt et fællesskab af ligesindede. Uanset hvad, er alle velkomne og betragtes som familie.

Om Baked Snow

Snowboarding og skiløb handler om ferie for os danskere, kun lidt om destinationen. Hos Baked Snow tror teamet på at få mest muligt ud af hvert øjeblik på pisterne. Derfor laver de skibriller, der er perfekt til bjergbestigere og skiløbere. Deres ski goggles er designet til at hjælpe dig med at se bedre og være mere sikker på pisten, samt mens du er derude og nyder naturen, når den er bedst. Deres hold består af shredders, der ved, hvad der skal til for at få mest muligt ud af hver skisæson.

Produkter fra Baked Snow

Baked Snow har skabt en række skibriller, der er designet med hjælp fra professionelle atleter. Notion x BakedSnow brillerne er nogle af de mest populære på markedet og giver fremragende værdi for pengene. Brillerne kommer i en række forskellige stilarter og farver, så du kan finde det perfekte par, der passer til dine behov. De tilbyder også en række forskellige linsemuligheder, samt sælger en række forskellige produkter, der er relateret til sne, bjergkultur og livsstil.

Shaman Red Snow Goggles

Med Shaman-brillerne ligner man en badass og optræder som en professionel, og de er perfekte til bjergeventyr i skiområdet. Med et kategori 2-objektiv og 18 % VLT er disse bad boys fantastiske til alle vejrforhold. Hvis du ikke har lyst til at skifte linser, er Shaman dit valgmulighed. Det dobbelte linsedesign tilbyder også 100 % UV-beskyttelse og en high-end anti-ridsebelægning. Gør dig klar til at rive noget pudder.

Her er nogle funktioner ved Shaman-snebrillerne:

 • Unisex
 • Dobbelt linser
 • Perfekt hjelmpasform
 • Anti-dug belægning
 • Anti-ridsebelægning
 • Skridsikker rem
 • 100% UV-beskyttelse

Notion x Baked Snow Goggles

Hvis du leder efter en stilfuld og ren skibrille, der er baked helt rigtigt som man siger. Så skal du ikke lede længere end Notion x Baked-samarbejdet. Kun 30 styk af disse limited edition-briller er blevet produceret, så få dem, mens du stadig kan. De er rene, stilfulde og kommer med et design, der repræsenterer den skøre vinter. Så tag et par af disse stilfulde beskyttelsesbriller og gør dig klar til at hoppe i pudderen.

Her er nogle funktioner:

 • Fleksibel ramme
 • Tre-lags skum
 • Udskiftelige linser
 • UV-400 beskyttelse
 • Dobbelt linser

Baked Snow kan købes hos

Baked Snow er et Hollands brand, og deres produkter sælges på nuværende tidspunkt kun via deres eget website. Se “alle” skibutikker, her.

Aerosize

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort