Bell

Hvem er Bell?

Bell er er hjelme brand som laver hjelme i højeste kvalitet til snescooter, motorcyklister og cykling. Siden 1950 har de lavet hjelme til folk som elsker fart og har et behov for at passe på dem selv, Bell blev startet af Roy Richter.

De laver ikke nødvendigvis de smukkeste eller billigste hjelme, dog er der fuldt fokus på komfort, fleksibilitet og passion for at lave det bedst mulige produkt.

Produkter fra Bell

Snescooter hjelme, Motorcykel hjelme, Cykel hjelme.

Bell kan købes hos

Når du skal ud og købe hjelm til skiferien, hvis du skal på snescooter tur, så er det bedst at købe de hos nogle lokale skibutikker eller online, hvor der er størrelses guider. Se “alle” skibutikker, her.
Burton logo sort
Burton logo sort
FAQ – Spørgsmål om Bell Helmets

Når vi får spørgsmål, så tilføjer vi svarene herunder. Har du et spørgsmål, eller noget vi mangler her på siden – så kontakt os hellere end gerne, så vi kan få tilføjet det til siden.

Hvad kendetegner Bell Helmets?

Det er at de udelukkende har fokus på af lave hjelme. De har ikke så meget på skihjelme længere, nu er det mest til motorsport og til alle former for cykling.

Hvem laver hjelme til snescooter kørsel?

Det gør blandt andet Bell Helmets, i og med snescooter hjelme typisk er det man bruger til motorcross.

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.
armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort