Vælg en side
Bergans of norway

Hvem er Bergans of norway?

Bergans of Norway, er et rigtigt outdoor ski brand. Deres fokus ligger i at lave tøj til personer som elsker livet udendørs i bjergene. Bergans of Norway startede tilbage i 1908 i Norge.

De lavede en backpack som blev patenteret efter nogen ture rundt i Norges fjelle. Den er stadig som den gang, dog med forbedringer.

Bergans of Norway laver tøj til både børn, kvinder og mænd. Deres målgruppe er ski, jagt, outdoor og livsstil til udendørs brug. De laver også telt, soveposer og rygsække som gør at du udover at bære uldtøj og højkvalitets produkter om dagen også kan overnatte i naturen.

Produkter fra Bergans of norway

Dunjakker, Skijakker, Shelljakker, Vindjakker, Midlayers og Fleece Jakker, Skibukser, Hikingbukser, Softshellbukser, Huer, Skisokker, Rygsæk, Støvler, Uldtrøjer.

sport
004 boots
043 jacket
040 helmet 1
049 glove
024 neck gaiter

Bergans of norway kan købes hos

Når du skal ud og købe skitøj fra Bergans of Norway til skiferien, så er det bedst at købe det hos nogle lokale skibutikker eller online, hvor der er størrelses guider. Se “alle” skibutikker, her.

Burton logo sort

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort