Bergans of norway

Hvem er Bergans of norway?

Bergans of Norway, er et rigtigt outdoor ski brand. Deres fokus ligger i at lave tøj til personer som elsker livet udendørs i bjergene. Bergans of Norway startede tilbage i 1908 i Norge.

De lavede en backpack som blev patenteret efter nogen ture rundt i Norges fjelle. Den er stadig som den gang, dog med forbedringer.

Bergans of Norway laver tøj til både børn, kvinder og mænd. Deres målgruppe er ski, jagt, outdoor og livsstil til udendørs brug. De laver også telt, soveposer og rygsække som gør at du udover at bære uldtøj og højkvalitets produkter om dagen også kan overnatte i naturen.

Produkter fra Bergans of norway

Dunjakker, Skijakker, Shelljakker, Vindjakker, Midlayers og Fleece Jakker, Skibukser, Hikingbukser, Softshellbukser, Huer, Skisokker, Rygsæk, Støvler, Uldtrøjer.

Bergans of norway kan købes hos

Når du skal ud og købe skitøj fra Bergans of Norway til skiferien, så er det bedst at købe det hos nogle lokale skibutikker eller online, hvor der er størrelses guider. Se “alle” skibutikker, her.

Burton logo sort
Burton logo sort
FAQ – Spørgsmål om Bergans of Norway

Når vi får spørgsmål, så tilføjer vi svarene herunder. Har du et spørgsmål, eller noget vi mangler her på siden – så kontakt os hellere end gerne, så vi kan få tilføjet det til siden.

Hvad er særligt ved Bergans of Norway?

Det er at det er et Norsk ejet og grundlagt selskab, som har taget den norske natur til sig og derved produceret produkter som man skal bruge for at opholde sig ude i naturen i længere tid.

Hvem grundlagde Bergans of Norway?

Det er Ole F. Bergan, som var cykelmekaniker. Han vil gerne have en rygsæk han kunne bruge til vandring, det blev så start skuddet på Bergans of Norway i 1908.

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort