Black Yak

Historien – Black Yak

Black Yak er en familieejet virksomhed, der startede som en lille butik med importeret friluftstøj og udstyr i 1973. Virksomheden, der er kendt for at fremstille originalt fritidsudstyr af højeste kvalitet til jagt, fiskeri og vandreture i outdoorbranchen, Black Yak blev grundlagt af Tae Sun Kang. I dag er Black Yak vokset til at et af USA’s mest anerkendte og fremtrædende mærker, der sælger alle typer udendørsudstyr fra støvler til sko/støvler og tøj.

Den første Black Yak-butik blev åbnet og drevet i Garment District i Seoul, hovedstaden i Sydkorea. Selskabet blev oprindeligt navngivet Kang’s, som blev ændret til Black Yak; dette navn kombinerede virksomhedens grundlægger Tae Sun Kang og hans jagtbaggrund fra at vokse op i det sydkoreanske landdistrikt. Suffikset “Yak” bruges til at kalde lækre fødevarer såsom yakkød eller yakiniku (grillet).

Om Black Yak

Black Yak er grundlagt til at hjælpe bjerg elskere eller outdoor personer med at nå nye højder gennem deres passion, samt fokus på sporten bjergbestigning og skiløb. Black Yak er dedikeret til at lave kvalitetsprodukter, der hjælper klatrere med at erobre deres bjergtoppe.

Black Yak-produkter beskytter dig mod sne, vind, regn eller varme, uanset om du klatrer på klipper, vandretur ved søen eller et bjerg.

Omhyggeligt udvælgelse af partnerskaber og samtidig sikre, at de opfylder de højeste økologiske, sociale kriterier og produktkvalitet, holder Black Yak blandt de bedste producenter af outdoorudstyr og -beklædning i verden.

Black Yak opnår sine mål ved omhyggeligt at udvælge partnere i hele branchen. De har udviklet masser af forretningsforbindelser med kendte brands som Patagonia, Osprey og Wigwam, for at nævne nogle få af dem. Løbende samarbejde mellem Black Yak og disse virksomheder sikrer, at deres produkter ikke kun er blandt de bedste i verden, men også at de kan opnå konstant forsoning mellem kvalitets standarder samt miljøhensyn.

Produkter fra Black Yak

Virksomheden har en række produkter lige fra rygsække, telte og soveposer, dunjakker, sko og hjelme til reb og karabinhager. Lad os se på nogle af virksomhedens produkter:

Diablo Damedunjakke

Du kan ikke undvære denne Diablo Damejakke i kolde eller våde omgivelser, fordi dens uovertrufne varme.

  • Ripstop stofstruktur
  • Langærmet
  • Fugttransporterende
  • Holdbar vandafvisende finish
  • Isolerende
  • Fuld lynlås

Cosmos Tour Touring skistøvler

En perfekt blanding af komfort og ydeevne. Cosmos Tour-støvlen er designet til at stå op mod ekstreme kolde vejrforhold, som dem der findes på stort set alle skiløjper omkring Mount Blanc. Det har følgende funktioner:

  • Grilamid materiale
  • 103,5 mm bredde
  • 1.390g vægt
  • Metalspænde med velcrolukning

Black Yak kan købes hos

Når du skal købe en Black Yak, så skal den købes på deres hjemmeside eller hos forhandlere, jeg har personligt ikke set dem i skibutikker endnu. Se “alle” skibutikker, her.

Black Yak
Black Yak

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort