Bollé

Hvem er Bollé?

Bollé er et goggles og hjelme brand. Med over 130 år i branchen er Bollé et af de ældste brands i branchen, de startede i Oyonnax i Frankrig. De lever at af lave beskyttelse og briller til cyklister og skiers. Der bliver arbejdet ud fra fit, fashion og komfort. De vil være innovative med avancerede teknologier. I 1950 begyndte de så at arbejde med sikkerheden i deres briller, hvor de over de senere år var markedsledere inden for innovationen af og lave briller til skisport. I 1986 lancerede de deres første meget kendte cyklebrille ”Chronoshield”. Fra de startede tilbage i 1888, så skal vi helt frem til 2007 før de lavede den første skihjelm, deres skihjelme ligger til en pris hvor alle kan være med og derfor er det også et sikkert valg for den der skal på sin første skiferie. Det var en lille historie time.

I dag sælger Bollé solbriller, cykelbriller, ski goggles, cykelhjelme, skihjelme. Deres produkter finder du rundt i rigtig, som i rigtig mange butikker rundt i hele verden, dog mest i Europa. Priserne på deres produkter ligger som sagt i et prisniveau hvor alle kan være med.

Produkter fra Bollé

Solbriller, cykelbriller, ski goggles, cykelhjelme, skihjelme.

Bollé kan købes hos

Når du skal ud og købe Bollé beskyttelsesudstyr til skiferien, så er det bedst at købe det hos nogle lokale skibutikker eller online, hvor der er størrelses guider. Se “alle” skibutikker, her.

Snowinn logo
Snowinn logo
Burton logo sort
FAQ – Spørgsmål om Bollé

Når vi får spørgsmål, så tilføjer vi svarene herunder. Har du et spørgsmål, eller noget vi mangler her på siden – så kontakt os hellere end gerne, så vi kan få tilføjet det til siden.

Hvad kendetegner Bollé?

Det er deres store udvalg af skibriller og skihjelme til priser hvor alle kan være med. Samt de har mange forskellige modeller, med visir og uden, flere farver at vælge mellem.

Hvad har Bollé med Spy Optics at gøre?

Bollé Brands opkøbte Spy Optics, for at udvide deres markedsandele på goggles. De arbejder på at lave de bedste produkter indenfor sikkerhed, performance, stilen og være innovative.

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort