Camelbak

Hvem er Camelbak?

Camelbak er et brand med fokus på outdoor. Deres meste kendte produkt og det mest innovative er ”BPA-free” drikkedunke, hvor der har været fokus på den aktive livsstil.

De er meget opmærksomme på hvordan deres produkter bliver lavet, hvem der laver dem, hvordan de passer til dem der skal bruge deres produkter og hvordan de kan sørge for at man bruger deres produkt igen og igen.

Der bliver brugt en masse plastic flasker hver evig eneste dag, som ryger i naturen eller verdenshavene, her er det Camelbaks drikkedunke om kan bruges igen og igen, uden at den kommer til at give en ”klam” smag. De er nemme at rengøre og de har et stilrent look.

Produkter fra Camelbak

Drikkedunke, Rygsække til flere sports, Accessories dertil.

Camelbak kan købes hos

Når du skal ud og købe Camelbak drikkedunke til skiferien, så kan du tage et kig på butikkerne nedenfor. Se “alle” skibutikker, her.

Aktivvinter logo
Burton logo sort

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort