Canary Cartel

Historien – Canary Cartel

Efter lukningen af Kirschi, Simon, Jack og PJ sponsor, blev Canary Cartel grundlagt i slutningen af 2018. De modtog alle tilbud om at køre for andre mærker, men de ville ride og rejse sammen, så de besluttede at skabe deres eget firma. Ozzy blev hurtigt accepteret på holdet, og de gik sammen med Ross, deres tidligere marketingchef, for at bygge virksomheden op, så snart konceptet blev mere solidt.

Fordi de var en tæt crew, og fordi det lød godt, kaldte de sig selv Canary efter en Kirschi-ven (Manu) foreslog navnet Cartel. Kirschi er brand manager, Ozzy hjælper med kontorarbejde og design, Simon og Ras er medieteamet, og de laver snowboards. Riderne driver selv forretningen. PJ ryger meget og står rundt uden at være opmærksom på det hele. Ross står for al produktion og distribution.

Canary Cartel, kan købes hos: Canary Cartel

Om Canary Cartel

Canary Cartel har til hensigt at lave snowboards, de gerne selv vil stå på, og har til hensigt, at prisen på deres snowboards skal være meget lavere end prisen på andre højkvalitets snowboards.

Canary Cartel har indgået et samarbejde med specialistvirksomheder på alle stadier.

Hos Canary Cartel er intet er for lille, da alle der kan lide at ‘arbejde hårdt, og blive godt betalt’. Virksomheden har opnået deres mål gennem strategiske partnerskaber, massiv innovation og helt igennem banebrydende, high-end lækre designs.

Virksomheden kan prale af deres gode relationer til mange store brands i hele Europa, hvor de ofte distribuere deres boards. Ud over distributionsaftaler har Canary deres hold, der kører på fuld tid på World Cup-ture og er med i store konkurrencer verden over.

Produkter fra Canary Cartel

Canary Cartel laver snowboards, hættetrøjer og t-shirts. Nogle Canary Cartel-produkter omfatter:

The Freetown

Den ultimative freestyle master er Street Veteranen Simon Houlind, som har styr på den kreative urban stilen. Hans smørbløde, men kraftfulde tekniske stil er eksemplificeret i hans første signaturboard nogensinde. Den inkorporerer fordelene ved flad og klassisk positiv camber med den unikke LockDown camber. Designet er en fortælling om Simons liv, som han selv har skabt.

Andre funktioner ved Freetown snowboard inkluderer:

  • Radial sideudskæring
  • Glide 6.000 sintret base
  • Anarkee indsætter
  • Syet triaksial indsats
  • Liftie rustfri stålkanter

Epitaph hættetrøje

Canary Box-emblemet på brystet og palme bladet på hættetrøjen holder dig varm og lun.

Denne mellemvægtige hættetrøje med Canary Box-logoet syet på brystet er perfekt til at få  Canary Cartels-stemning.

Andre funktioner i Epitaph Hoodie inkluderer:

  • 280 GSM, 80% Ringspun Bomuld, 20% Polyester
  • 8-farve tryk
  • To-lommers hætte og snøre i bund

Canary Cartel kan købes hos

Carary Cartel er størst i Japan og Østrig, hvor de har 11 og 5 forhandlere. Derudover har de 3 i Schweiz, 3 i Tyskland og 2 i Italien. Deres produkter kan købes på deres egen webshop og hos mægtige Blue Tomato. Se “alle” skibutikker, her.

Canary Cartel

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort