Cast touring

Historien – Cast touring

CAST Touring blev grundlagt af brødrene Lars og Silas Chickering-Ayers i 2012, med Ryans indflydelse stadig stærk i deres sind. De ønskede at have større adgang til bjergene, mens de kunne nyde bjergene fuldt ud med en pålidelig, sikker bindemekanisme på deres ski. Cast Freetour-systemet har udviklet sig fra den første generation af prototyper for flere år siden.

Efterhånden som Cast er vokset til en fuldgyldig intern bindings virksomhed med top-of-the-line prototyper, bearbejdning og fremstillingskapaciteter, fortsætter Silas og Lars med at håndtere driften. Med støtte fra mange gode venner og bidrag fra en stadigt voksende gruppe af atleter fra hele kloden fortsætter de med at forfølge deres oprindelige mål.

Cast Touring, kan købes hos: Cast Touring

Om Cast touring

Virksomheden er beliggende i centrum af Tetons, som er en del af Rocky Mountain i Nord Amerika.

De har ingen intentioner om at stoppe udviklingen, med at forsøge og skabe med at udvikle det fineste backcountry-udstyr, der er tilgængeligt, som de skylder deres loyale kunder og community.

Til ære for den afdøde grundlægger Ryan Hawks er brandnavnet CAST afledt af et kollektivt navneord for en gruppe hawks/høge. Ryan havde en urokkelig vilje og en grænseløs passion for livet udendørs. CAST stræber efter at skabe varer af høj kvalitet, der gør det nemmere for folk at komme ud i backcountry og nyde disse steder til ære for Ryan og andre, der er omkommet i bjergene.

Virksomheden opfylder sine mål gennem kvaliteten af deres produkter, den støtte, der gives til rejsende, og at kunne fortsætte Ryans arv. CAST repræsenterer ikke en radikal holdning til produktudvikling; inden for deres allierede er de en innovativ virksomhed med mange lyse fremtider forude.

Produkter fra Cast touring

Cast Touring tilbyder mange produkter, herunder bindinger, skin, accessoires mv.

Nogle Cast Touring-produkter inkluderer:

Freetour Upgrade Kit

I touring bindingsindustrien omdefinerer Cast Freetour Upgrade Kit udtrykket “intet kompromis.” CASTs patenterede og fuldt integrerede quick-release system, som giver forbrugeren mulighed for at udskifte deres modificerede Cast Freetour Pivot 15 eller 18 alpine toes for et sæt superlette pin-tech touring toes på få sekunder, indebærer installationen ændring af Look Pivot 15 eller 18 alpine toes.

Som et resultatet ved brug af en alpin binding som verdens første pin-tech touring system, med fuldstændig pålidelighed og sikkerhed.

Cast Freetour Upgrade Kit erstatter Look Pivot-hulmønsteret og kommer med alle de komponenter, du skal bruge for at udstyre dine Look Pivot 15 eller 18 alpine bindinger til touring. Cast Freetour Upgrade Kit fungerer ikke med Looks Pivot 12 og 14 alpine bindinger. Look, Pivot 15 og 18 alpine bindinger er ikke inkluderet i Cast Freetour Upgrade Kit. Få Cast Freetour Upgrade Kit forud installeret på deres Cast Freetour Pivot 15 eller 18 bindinger, hvis du har brug for dem.

Cast touring kan købes hos

Cast Touring’s produkter kan købes på deres webshop eller hos mere end 45 forhandlere rundt i verden. Hvor størstedelen er at finde i USA, Schweiz, Frankrig.. Se “alle” skibutikker, her.

Cast touring

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort