Aerosize

Historien – Coalition Snow

Coalition Snow er på en mission, med at opbygge et mere inkluderende snesportsfællesskab. Det startede med ideen om at producere dameski og snowboards, der ikke var kedelige. Coalition er vokset til en virksomhed, der skaber præstationsdrevne ski og snowboards, frækt/lækkert tøj, en respektløs podcast og et inkluderende trykt magasin.

Coalition er drevet af en take-no-shit-fuck-the-patriarkatet-etos og er et fællesskab af medsammensvorne, der inviterer dig – til at slutte dig til dem.

Om Coalition Snow

Coalitions ski og snowboards er designet med kunden i tankerne. Deres team af ingeniører arbejder på at bringe design til live, med vægt på at opfylde deres kunders unikke behov. Coalitions ski og snowboards laves på to velrenommerede fabrikker – en i USA og en i Asien – der prioriterer deres folks sundhed og sikkerhed og opfylder alle miljøbestemmelser.

Atleter og ambassadører bliver hentet ind for at teste produkterne, for at kunne levere et færdigt produkt, der lever op til de høje standarder, som Coalition Snow stiller til deres produktlinjer.

Produkter fra Coalition Snow

Ud over ski og snowboards sælger Coalition Snow også en række skitøj og tilbehør. Deres tøj er designet til at være funktionelt og stilfuldt, med fokus på kvalitetsmaterialer og konstruktion. Deres udvalg af tilbehør omfatter handsker, buffs og andre ting, der er essentielle for en dag på pisterne.

SOS All Mountain Ski

Coalition Snow SOS All Mountain Ski er den perfekte ski til alle sneforhold. Uanset om du står på ski på et feriested eller kører ud i landskabet uden for pisterne, vil denne ski klare alt med lethed. Med en bredde under foden, der fungerer fantastisk på fast sne og i powder, rocker tip og hale for manøvredygtighed, og traditionel camber under foden for stabilitet, har denne ski det hele. Derudover er SOS All Mountain Ski også utrolig stilfuld og vil se godt ud på pisterne.

Nogle funktioner inkluderer:

  • FSC-certificeret birketræ
  • Skrå ABS-sidevægge
  • Triaksiale glasfiberlaminater
  • IS 7500 Sinter Base

Myth All Mountain Snowboard

Myth All Mountain Snowboard er et alsidigt snowboard, der er perfekt til riders på alle niveauer. Med en hybrid camber og flad camber har den fremragende kanthold og kontrol i alt terræn. The Myth er også meget legende i parken, hvilket gør det til det perfekte board til ryttere, der gerne vil lave lidt af hvert. Det er et af Coalitions Ambassador-teams foretrukne all-mountain snowboards.

Funktioner inkluderer:

  • ABS-sidevægge

  • Dobbelt vippet spids og hale
  • Isoleret dobbelt camber
  • Triaksial glasfiber laminat

Coalition Snow kan købes hos

Coalition Snow sælger deres produkter via deres egen webshop. Se “alle” skibutikker, her.

Aerosize

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort