Craft sort

Hvem er Craft?

Craft er et stærkt sportsvaremærke som laver tøj og accessoires til langrend, cykling, løb og træning. De har over 40 år på bagen med konstant produktudvikling, Craft brandet startede tilbage i 1973. Deres tøj bliver lavet ved hjælp af elitesportsudøvere og testet på højteknologiske laboratorier.
De er passionerede omkring alle detaljer for at give dig den allerbedste kvalitet. Craft medarbejdere tager i løbet af dagen en løbetur, en cykeltur eller en langrendstur. Når man ved det som kunde så ved man også at deres produkter bliver testet af dem selv og derved sikre de sig at deres produkter lever op til standarden og deres med arbejdere holder sig i god form.

Deres produkter henvender sig til alle med en interesse for sport, produkterne er i høj kvalitet, det er funktionelt om du sveder, har smerte eller der er vind eller regn på vejen. Produkterne fra craft giver den bedst mulige sportslige oplevelse.

Priserne på deres produkter ligger i et leje hvor de fleste kan være med. Taget i betragtning over hvordan kvaliteten er på deres produkter så ligger de og blander sig med de bedste inden for de produkter de laver.

”Enjoy the hard work!”

Produkter fra Craft

Langrends produkter – Langrendsbukser, Race tights, Tights, shorts, Jakker, Baselayers/skipulli, hatte, pandebånd, handsker, strømper og taske til drikke. Derudover laver de trænings og danse tøj, cykling tøj, løbe tøj.

Craft kan købes hos

Når du skal ud og købe Craft skiudstyr til skiferien, så er det bedst at købe det hos nogle lokale skibutikker eller online, hvor der er størrelses guider. Se “alle” skibutikker, her.
Skioutlet logo
Snowinn logo
Craft sort
FAQ – Spørgsmål om Craft

Når vi får spørgsmål, så tilføjer vi svarene herunder. Har du et spørgsmål, eller noget vi mangler her på siden – så kontakt os hellere end gerne, så vi kan få tilføjet det til siden.

Hvad er Craft kendt for indenfor skiløb?

Det er deres skitøj til særligt langrend. Det er tights til kulden, tynde skijakker til lange dage i langrendspor, deres skiundertøj særligt det i merinould som kan bruge til alle typer af snesport.

Hvor er Craft grundlagt?

Det er et Svensk sportsbrand, som har fokus på performance og at du skal have det komfortabelt mens du dyrker sport.

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.
armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort

Video fra Craft