DC

Hvem er DC?

DC blev grundlagt tilbage i 1994, de blev hurtigt et af de ledende brands inden for skate sko og aktion sports. I dag er de et globalt brand som du finder i rigtig mange street butikker rundt i verden. Deres tøj og udstyr bliver lavet til børn, kvinder og mænd – de har fokus på en livsstil for dem der elsker boards, skateboarding, snowboardere og motorcrosskører. De har haft et hav af skateboardere som har været og er en del af DC ambassadør program.

Produkter fra DC

Sko, Tøj, Snowboardjakker, Snowboardbukser. Snowboardstøvler, Snowboards, Huer, Halstørklæder, Fleecejakker, Snowboardtaske, Skjorter og Caps.

DC kan købes hos

Når du skal ud og købe DC snowboardudstyr til skiferien, så er det bedst at købe det hos nogle lokale skibutikker eller online, hvor der er størrelses guider. Se “alle” skibutikker, her.

BNAboardshop.dk logo
Bluetomato logo
Snowinn logo
Burton logo sort
FAQ – Spørgsmål om DC

Når vi får spørgsmål, så tilføjer vi svarene herunder. Har du et spørgsmål, eller noget vi mangler her på siden – så kontakt os hellere end gerne, så vi kan få tilføjet det til siden.

Er DC snowboardstøvler gode?

De har været på markedet i mange år, og de har nu også lavet et samarbejde med Burton, hvor de laver støvler til deres Burton step on.

Passer DC snowboardstøvler til alle bindinger?

DC snowboardstøvler passer til alle normale skibindinger, dog skal du være opmærksom på at du ikke får købt en af deres ”step on” hvis det er du ikke har en Burton step on binding.

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort

Video fra DC