Vælg en side
DC

Hvem er DC?

DC blev grundlagt tilbage i 1994, de blev hurtigt et af de ledende brands inden for skate sko og aktion sports. I dag er de et globalt brand som du finder i rigtig mange street butikker rundt i verden. Deres tøj og udstyr bliver lavet til børn, kvinder og mænd – de har fokus på en livsstil for dem der elsker boards, skateboarding, snowboardere og motorcrosskører. De har haft et hav af skateboardere som har været og er en del af DC ambassadør program.

Produkter fra DC

Sko, Tøj, Snowboardjakker, Snowboardbukser. Snowboardstøvler, Snowboards, Huer, Halstørklæder, Fleecejakker, Snowboardtaske, Skjorter og Caps.

sport
004 boots
043 jacket
040 helmet 1
049 glove
024 neck gaiter

DC kan købes hos

Når du skal ud og købe DC snowboardudstyr til skiferien, så er det bedst at købe det hos nogle lokale skibutikker eller online, hvor der er størrelses guider. Se “alle” skibutikker, her.

Burton logo sort
One Open Sky
Blacksnow
Surfline

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort

Video fra DC