Descente

Hvem er Descente?

Descente producere tøj til alle der elsker skisport. De bringer unikt design til at skabe nye gode ideer for deres innovation omkring deres produktlinje. Der er fokus på de mindste detaljer og funktionaliteten samt design.

Produkterne bliver lavet ud fra en filosofi om at de skal give en bedre oplevelse og holde i mange år. De presser på hver gang de laver nye produkter og arbejder med teknologier for at gøre deres produkter endnu bedre.

Produkter fra Descente

Skijakker, Skibukser, Midlayer, Skiundertøj, Huer, Skihandsker, Skistrømper, Skistøvler.

Descente kan købes hos

Når du skal ud og købe Descente skitøj til skiferien, så er det bedst at købe det hos nogle lokale skibutikker eller online, hvor der er størrelses guider. Se “alle” skibutikker, her.

Burton logo sort
FAQ – Spørgsmål om Descente

Når vi får spørgsmål, så tilføjer vi svarene herunder. Har du et spørgsmål, eller noget vi mangler her på siden – så kontakt os hellere end gerne, så vi kan få tilføjet det til siden.

Hvor stammer Descente fra?

Det er et Japansk brand, som laver sportstøj. De er ret store når vi kigger mod Japansk skikultur.

Er Descente skitøj godt?

Descente er typisk isoleret så det kan klare meget kolde temperaturer, det er af høj kvalitet som kan holde til udfordrende dage på pisterne.

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort

Video fra Descente