Deviation Works

Historien – Deviation Works

Siden 2012 har den Oregon-baserede virksomhed Deviation Works fremstillet den mest raffinerede tur på sneen med deres håndlavede ski og snowboards. Firmaet består af Justin og hans far, Joel. Tidligere kendt som “Snow Shaka Inc.” virksomheden blev til Deviation Works i 2012 for at afspejle deres nye retning med mere fokus på at udvikle gode produkter, der passer ind i dagens marked.

Deviation Works, kan købes hos: Deviation Works

Om Deviation Works

Et værksted, et kunststudie, et laboratorium og et detail democenter, Deviation Works er ikke en fabrik. Deres navn indeholder ordet “Works”, hvilket er en indikation. Massefremstilling foregår på en fabrik. Andre ski- og snowboardfirmaer gør det samme.

Det er blottet for følelser og billigst af alt. At håndlave Deviation-ski og snowboards føler de sig stolte over at give netop de produkter til kunderne. The Works er hvor dets ingeniører og håndværkere og designere som udfører deres arbejde med passion, omhu og sans for detaljer.

Deviation Works’ dedikation til håndlavede ski og snowboards er kernen i alt, hvad de laver. Med muligheder for at tilpasse din drømmeopsætning fra udseendet til konstruktionen, er deres high performance ski og boards virkelig enestående.

Kunstnere og designere arbejder i The Studio-studiet for at skabe enestående, praktisk designs, som skiløbere og snowboardere ikke kan vente med at vise deres venner.

Drømme bliver til virkelighed i laboratoriet. Deviation Lab et fascinerende sted, hvor kreativitet bliver til produkter. Firmaet skaber og tester nye former, materialer og produktdesign, der skærer til kanterne. Laboratoriet vil tage dig til galaksens kanter for at udforske nye former for riding på ski bjerget, lige fra færdigteknologi til unikke materialer.

Produkter fra Deviation Works 

Deviation Works leverer mange produkter, herunder ski, snowboards, hovedbeklædning, skjorter, hættetrøjer osv.

Moment Generator v3.0 Snowboard

Moment Generator med fuld camber trives i offpist og på pisterne, det er det mest potente board som er designet til freeride-eventyr. Moment Generator er blevet genopbygget fra bunden, med en beskeden swallowtail og kan fås i forskellige størrelser.

Nogle kendetegn ved Moment Generator v3.0 inkluderer:

  • Tri-Axe glasfiber
  • Lilla heart dampening system

Ellipse v2.2 all mountain ski

På grund af den progressive Flex Core, som inkluderer Purple Heart Dampening System™ (PhD), giver Ellipsen en let, livlig og overraskende glidning fornemmelse. Ellipsen har en tilspidset tail med en sjov, drejelig sans og fungerer godt i pudder eller på pisten. Den har en tidlig stigning, twin-tip form, der fungerer godt i begge. Når det kommer til at åbne tingene op i offpisten, sikrer camber under fødderne og en pålidelig torsions flex en stabil tur.

Andre funktioner i Ellipse v2.2 inkluderer:

  • Tre-akset glasfiber
  • Purple Heart Dampening-PhD system

Deviation Works kan købes hos

Deviation holder til i Portland, Oregon – USA. Hvor de sælger og producere deres boards og ski. Så har de et par demo centre og et par retail butikker på, dog alle med lokation nær Oregon. Se “alle” skibutikker, her.

Deviation Works

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort