Dolomite

Hvem er Dolomite?

Dolomite 1897, et italiensk brand som startede tilbage i 1897. I mere end 120 år har de lavet tøj og grej til outdoorfolket. Det er et livsstilsbrand som laver tøj, sko og støvler med det formål at man skal ud og nyde naturen i alt slags vejr og udfordrende terræn. Deres navn siger lidt sig selv hvis man kender til bjergene i Italien, Dolomitterne står bag det største liftkort i verden, hvor blandt andet Canazei er en del af pistekortet.

De startede som et støvlebrand, som mange andre i Italien og blev over årene et livsstilsbrand som også laver jakker og tøj. Dolomite er kendt for deres kvalitet, komfort og funktionalitet krydderet med Italiensk stil – til personer med en passion for at nyde livet udendørs.

Produkter fra Dolomite

Jakker, Støvler, Tasker og Sweatere.

sport
004 boots
043 jacket
040 helmet 1
049 glove
024 neck gaiter

Dolomite kan købes hos

Når du skal ud og købe Dolomite skitøj til skiferien, så er det bedst at købe det hos nogle lokale skibutikker eller online, hvor der er størrelses guider. Se “alle” skibutikker, her.

Burton logo sort

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort

Video fra Dolomite