Dragon Alliance

Hvem er Dragon Alliance?

Dragon Alliance er et brille og accessoires brand, som har fokus på livsstilen omkring skisporten og atleter rundt i verden mod at give dem ski goggles i højeste kvalitet til en skarp pris. Dragon startede tilbage i 1993 i Capo Beach, Californien af Will Howard – Hans passion for snowboarding, surfing og cykling blev starten på det at starte et brillebrand.  Det startede dengang med solbriller som blev solgt i lokale surf butikker rundt i Florida og på Hawaii, senere blev det et internationalt brand.

Dragon begyndte at blive en størrelse hvor de kunne arbejde mere innovativt og begynde at lave en større produktlinje, hvor crossbriller og ski goggles blev en del af Dragon Alliance.

De var blandt andet de første til at lave skibrille uden plastik kant rundt om glasset, som mange skibriller har i dag. I dag arbejder de meget sammen med deres ambassadører som hjælper med alt fra design og funktioner som de gerne vil have i deres hver dag.

I dag bruger flere kendte atleter inden for, snowboard, surfere, motorcrosskører og wakeboardere Dragon Alliance produkter.

Produkter fra Dragon Alliance

Skibriller, Solbriller, Linser, Crossbriller, Briller og Tøj.

sport
004 boots
043 jacket
040 helmet 1
049 glove
024 neck gaiter

Dragon Alliance kan købes hos

Når du skal ud og købe Dragon ski goggles til skiferien, så er det bedst at købe det hos nogle lokale skibutikker eller online, hvor der er størrelses guider. Se “alle” skibutikker, her.

Burton logo sort
One Open Sky
Blacksnow
Surfline

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort