Elevated Surf Craft

Historien – Elevated Surf Craft

I 2015 satte firmaet sig for at finde en måde at genoplive ilden på! Med den proklamerede død af snowboarding af industrien for nye brands, så det ud til, at der ikke var noget håb! Homemade shaper Aaron Sababba begyndte at udstrække skabeloner fra enhver æra af snowboarding og surfing for at opnå optimal performance for den amerikanske rider, der ledte efter hurtige og dynamiske bevægelser på tværs af landet for at øge fremgang i USA. Han begyndte at trække dem alle fra en kælderbutik under et bryggeri – udstyret med en router og en hjemmelavet presse.

Ridestilen blev hurtigt genfortolket som et resultat af disse eksperimenter. Set fra oven som udvidede bølger, højre og venstre – drops, sektioner, tønder, skuldre og closeouts. Ved surfing passer hvert quiver design tydeligt til låsen og riderens tilgangsstil. Bliv i lommen, bevar Trimline, skær en nedskæring, og fortsæt i bølgens tempo. Ligningen er enkel: mere tid i lommen = større fokus i flowtilstanden = højere grader af slag. Der er ingen grænser for, hvor langt du kan gå fra ankelhøje lavvinklede groomere til dobbelte overliggende sorte diamant pister.

Om Elevated Surf Craft

Elevated Surf crafts mål er at udvide surfkulturen og snowboardkulturen ud over stranden ved at gøre det muligt for enkeltpersoner at surfe under forskellige forhold med et quiver af boards. Fra gaderne til sneen, fra havet til bølgerne, de klassiske former for surfboards skabt gennem det forrige halve århundrede blev designet til at fusionere riderens tilgang med skråningen for at forbedre performance, og de inspirerer direkte til disse designs.

Virksomheden opfylder deres mål gennem flere “stoked” initiativer. Elevated Surfcraft har produceret nicher inden for forskellige surfingdiscipliner såsom sne-, skate- og sko med lange tær for at tilbyde den bedste ydeevne til disse nye rideparadigmer, der kan forbedre alle aspekter af ens udendørsaktivitet – fra pendling til weekend-rekreation.

Produkter fra Elevated Surf Craft

Elevated Surfcraft tilbyder skøjter, surfs og tøj. Nogle Elevated Surfcraft-produkter inkluderer:

5’3 Salomon

4’10 Powfish er en større version af Elevated Surfcrafts tidligere superbrede design, Salmon. Deres ryttere med størrelse 13-15 US size støvler bad om mere til deres størrelse, fordi de har haft brug for det hele tiden, og industrien har sjældent lyttet.

Med mindre længde, mere manøvredygtighed, mere effektivitet og en mere komfortabel fornemmelse tilbyder dette retningsbestemte Fish-design alt det flyder, som en 6’6 250lb rytter har brug for.

Nogle ikoniske træk ved 5’3 Salmon inkluderer:

  • Længde – 5’3
  • Talje 12 1/4″
  • Hale 13 1/4″
  • Næse 13 1/3″
  • Sidecut 30’|20.’

Elevated Surf Craft kan købes hos

Elevated Surf Craft, laver snowboards, skateboards og surfboards. De har 8 shapers i USA, 1 i henholdsvis Italien, New Zealand og Japan. De har flere forhandlere på, dog er de fleste med lokation i USA. Se “alle” skibutikker, her.

Bluetomato logo
Elevated Surf Craft

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort