Endeavour Snowboards

Historien – Endeavour Snowboards

I 2002 skabte den professionelle snowboarder Max Jenke, Endeavour Snowboards. Han ville designe snowboards som ingen andre. Endeavour fokuserer på riders behov og skaber produkter, der vækker følelser og passion. Da virksomheden fylder 20 i 2022, reflekterer den over sin historie og giver denne arv videre til den næste generation af snowboardere.

Samarbejde er nøglen til succes. Det er i Endeavors DNA. De har arbejdet med kunstnere siden deres start. Med 20 års erfaring fortsætter de med at bygge videre på deres passion for arkitektur, design og kunst.

Om Endeavour Snowboards

Endeavour forestiller sig at være på forkant med bæredygtighed i snowboardindustrien. De har visionen om at blive en virksomhed, der kan kommercialisere bæredygtige, miljøvenlige produkter til snowboardere. Endeavour bruger en masse genbrugsmaterialer i deres proces. Alle deres snowboards er lavet af genvundet træ.

Endeavour er også dedikeret til at beskytte vores naturlige miljø og menneskers og økologiske sundhed. De har en plan om at blive en certificeret B Corporation for at gøre dette. B Corps er virksomheder dedikeret til at klare sig godt. De opbygger tillid blandt forbrugerne ved at være gennemsigtige og juridisk ansvarlige. B Corps er certificeret af nonprofit B Lab.

Virksomheden opnår sin mission ved at kombinere geografi og snowboard sporten i deres produktion, levere ustruktureret og semistruktureret sport til indfødte unge og uddanne verden i bedre engagement i bæredygtighed. Endeavour støtter også det globale snowboardfællesskab gennem lokale begivenheder.

Produkter fra Endeavour Snowboards

Eksempler på produkter fra Endeavour omfatter: Snowboards, snowboardjakke, snowboardbukser mm.

Endeavour Ranger x Hassan Rahim Snowboard

Ranger er for snowboardere, der lever for hit runs og snowparked. Med camber under fødderne er den performance board med adræt til freestyle-kørsel. Dette board har en tidlig stigning i spidsen og halen, så du nemt kan dreje det rundt. På grund af dens generøse taljebredde er den et godt valg til større fødder på mindre brædder, så du nemmere kan vende den rundt.

Ranger er super blød og legende. Den er også hård, responsiv og livlig. Den smooth kørsel betyder, at den er behagelig i ethvert terræn på bjerget. Den har følgende ekstra funktioner:

  • Tri-akset glasfiber.
  • “Donut” sidevægskonstruktion.
  • Twin-Tec base.
  • Flerlags trækerne.

Få mere at vide om Endeavour Ranger x Hassan Rahim Snowboard på virksomhedens hjemmeside.

Endeavour 3L Shelter Bib Pant

Endeavors 3 Layer Shelter Bib Pant er en skibuks, der kan bruges hele sæsonen. Det er en alsidig skal skibuks til forårsdage og en fremragende belægning til kolde vinterdage. Brug dem almindeligt, eller med et merino-underlag, og du har en teknisk lækker skibuks, der kan bruges hele sæsonen.

Denne tekniske skibuks er lavet af tre lag stof. Det ydre lag har en Bio DWR (holdbar vandafvisende) belægning, og de indvendige lag giver vind- og vandmodstand. Materialet er miljøvenligt, men det er stadig ekstremt holdbart. Forseglingen med fuld søm og vandtætte lynlåse holder elementerne ude. Ventilation i benene holder dig kølig, og de justerbare skulderstropper og brystlomme foran giver alsidighed, når du kører.

Den har følgende ekstra funktioner:

  • 20.000 mm vind- og vandtæthed.
  • 3 -lags stofkonstruktion.
  • Justerbare, elastiske skulderstropper.
  • Brystlomme med lynlås i midten.
  • Lav talje med gylp med lynlås.
  • Fuld vandtætte lynlåse.

Få mere at vide om Endeavour 3L Shelter Bib Pant og andre produkter fremstillet af Endeavour på virksomhedens hjemmeside.

sport
004 boots
043 jacket
040 helmet 1
049 glove
024 neck gaiter

Endeavour Snowboards kan købes hos

Når du skal købe Endeavour Snowboards til skiferien, så er det bedst at købe det hos nogle lokale skibutikker eller online, deres produkter er særdeles kendte i USA/Canada, hvor der er størrelses guider eller du kan prøve produktet og blive vejledt. Se “alle” skibutikker, her.

Endeavour Snowboards

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort