extrem

Extrem: Fra garageprojekt til skibrand

Extrem startede som en drøm i 1981. Det var her, hvor Patrik Söderlund og Stefan Cederberg, to ambitiøse og eventyrlystne unge mænd, begyndte at forme deres vision om at lave snowboards i deres forældres garage. De testede forskellige metoder, eksperimenterede med forskellige materialer, og på trods af begrænsede ressourcer, skabte de noget, der fungerede bedst i puddersne.

Extrem produkter: Mere end bare ski

De tilbyder meget mere end bare ski. Deres produktlinje omfatter All Mountain Ski, All Mountain / Freeride til mænd og kvinder. De laver også freeride / powder ski, bindinger til ski, ski tasker, huer og skistave.

Inspirationen fra Alperne

Efter en inspirerende tur til Alperne i 1993, indså Patrik og Stefan, at deres produkter kunne konkurrere med de bedste i branchen. De var ikke langt fra det, der blev produceret i alperne. Deres drøm om at skabe Extrem, et brand, der skulle ændre snowboard- og skiindustrien, begyndte at tage form. Fra en beskeden garage til en stor lagerbygning, skete transformationen hurtigt. De investerede i maskiner og voksede til at blive et af de største snowboard-brands i Sverige.

Ski-Evolution: Fra snowboards til ski

Men det var i 1998, at Extrem virkelig fandt sit fodfæste i skiindustrien. Deres ski, som i dag er det, vi er mest kendt for, blev introduceret. Med priser fra 5.000 til 7.000 kr for et par ski, appellerede vi til dem, der søgte ekstreme oplevelser og elskede at udforske off-pisten.

Prisvindende Freeride/Powder Ski

Deres freeride/powder ski til damer vandt en pris ved ISPO messen i München i 2020/2021. Dette var en anerkendelse af deres engagement i kvalitet og innovation, og et bevis på, at deres produkter er blandt de bedste i verden.

 

Produkter fra Extrem

All Mountain Ski, All Mountain / Freeride til mænd og kvinder. Freeride / Powder Ski, Bindinger til ski, Ski taske, Huer, Skistave.

Extrem kan købes hos

Når du skal ud og købe Extrem skiudstyr til skiferien, så er det bedst at købe de hos nogle lokale skibutikker eller online, hvor der er størrelses guider. Se “alle” skibutikker, her.

Burton logo sort
FAQ – Spørgsmål om Extrem Skis

Når vi får spørgsmål, så tilføjer vi svarene herunder. Har du et spørgsmål, eller noget vi mangler her på siden – så kontakt os hellere end gerne, så vi kan få tilføjet det til siden.

Har Extrem Skis vundet en ISPO?

Det er korrekt i 2020, vandt de en pris for deres All-Mountain ski til børn.

Hvor længe har Extrem lavet ski?

De har lavet ski siden 1981, det er en Svensk virksomhed som holder til i Åre. De laver udelukkende ski selv, deres bindinger, skin og skistave er fra andre brands.

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort