extrem

Hvem er Extrem?

Extrem startede tilbage i 1981, hvor Patrik Söderlund og Stefan Cederberg, begyndte at lave snowboards i deres forældres garage.

 

De afprøvede flere forskellige metoder for at få det her projekt til at lukkedes. De havde ikke så meget at arbejde med, da der jo ikke sådan for alvor var kommet gang i det med at lave snowboards. De fik dog lavet noget, men det var som om de kun kunne bruges når der var pudder sne.

I 1993, efter de havde været en tur i alperne og set nogle af fabrikkerne dernede. Så gik de all in, da de kunne se de som de havde lavet var ikke langt fra det som blev produceret i alperne. Extrem gik dengang fra en lille garage, til en rimelig stor lagerbygning, hvor de investerede i maskiner og blev hurtigt et af de største snowboard brands i Sverige.

I 1998 begyndte de så med deres ski, som er det man kender dem for i dag. Deres priser ligger fra 5 – 7000 kr for et par ski. De har stadig fokus på dem der er mere extreme og så gerne vil ud i offpisten og søge pudderen.

De deres freeride/powder ski til damer vandt i år 20/21 en pris ved ISPO messen i München.

Produkter fra Extrem

All Mountain Ski, All Mountain / Freeride til mænd og kvinder. Freeride / Powder Ski, Bindinger til ski, Ski taske, Huer, Skistave.

Extrem kan købes hos

Når du skal ud og købe Extrem skiudstyr til skiferien, så er det bedst at købe de hos nogle lokale skibutikker eller online, hvor der er størrelses guider. Se “alle” skibutikker, her.

Burton logo sort
FAQ – Spørgsmål om Extrem Skis

Når vi får spørgsmål, så tilføjer vi svarene herunder. Har du et spørgsmål, eller noget vi mangler her på siden – så kontakt os hellere end gerne, så vi kan få tilføjet det til siden.

Har Extrem Skis vundet en ISPO?

Det er korrekt i 2020, vandt de en pris for deres All-Mountain ski til børn.

Hvor længe har Extrem lavet ski?

De har lavet ski siden 1981, det er en Svensk virksomhed som holder til i Åre. De laver udelukkende ski selv, deres bindinger, skin og skistave er fra andre brands.

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort