Vælg en side
Fizan

Hvem er Fizan?

Fizan blev grundlagt tilbage i 1947 af Domenico Fincati. De var det første i verden til at lave skistave hvor de brugte aluminium. Flere af deres konkurrenter fandt ret hurtigt ud af det var muligt at bruge aluminium i stedet for stål og bambus.

De arbejder altid efter at gøre deres produkter bedre om det er det tekniske eller innovationen. De skal være høj kvalitet og de et noget let materiale med Italiensk stil.

I dag er de stadig kendte for deres skistave samt deres stave til trekking og hike. De holder stadig til hvor det hele startede nemlig i Veneto regionen i Italien.

Produkter fra Fizan

Skistave til langrend, touring og alpin, Overtræk til ens sko med pigge, Rygsæk, Bæltetaske
sport
004 boots
043 jacket
040 helmet 1
049 glove
024 neck gaiter

Fizan kan købes hos

Når du skal ud og købe Fizan skiudstyr  til skiferien, så er det bedst at købe de hos nogle lokale skibutikker eller online, hvor der er størrelses guider. Se “alle” skibutikker, her.
Burton logo sort
Billig skitoej
Skisport.dk logo

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.
armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort