Fjell Snowboards

Historien – Fjell Snowboards

Fjell Snowboards er et firma, der blev etableret med kærlighed til bjergånden og den udendørs livsstil med fokus på skisporten nærmere snowboarding. Virksomhedens produktsortiment indeholder snowboards, board pleje, tilbehør og beklædning.

Boards og beklædning er produceret med et højt kvalitetsniveau, både i komponenter og materialer. Fjell Snowboards er baseret på Norges vestkyst, som giver de bedste omgivelser til inspiration, udforskning og test.

Fjell Snowboards, kan købes hos: Fjell Snowboards

Om Fjell Snowboards

Fjell Snowboards stræber efter at sikre, at alle produceret produkter er lavet så miljøvenligt og bæredygtigt som muligt. Virksomheden samarbejder med producenter og fabrikker, der deler deres miljøvenlige fokus, og at deres medarbejdere arbejder under sikre og sunde forhold.

Alle virksomhedens produkter er designet i Norge, sammen med deres samarbejdspartnere. Målet med Fjell Snowboards er at inspirere folk til at komme ud og opleve, hvad virksomheden går ud på. Kristina og Kjetil, grundlæggerne af Fjell Snowboards, er dedikerede til at levere produkter af højeste kvalitet, der holder i de kommende sæsoner.

Produkter fra Fjell Snowboards

Fjell Snowboards er en virksomhed, der producerer snowboards, udstyr, bindinger, board plejeprodukter og tøj. Deres produkter ligger i et highend prisniveau, hvor et board koster mellem 8000-12.000 kr.

MT1180 Hokkaido

Med et kort letvægtsboard, der er ideelt til pudder riding. MT1180 HOKKAIDO rider exceptionelt godt i dyb sne på grund af dens volumen og brede mål. Ud over den tilspidsede form har MT1180 HOKKAIDO en bredere bredde og længere næse, som hjælper boardet med at flyde oven på puddersneen. Med camber og et stivere flex, kombineret med den lille radius moon hale, giver lettere kant-til-kant ridning og hurtige sving.

Andre funktioner på dette snowboard inkluderer:

 • Stivere flex
 • Eco epoxyharpiks topcoat
 • Sintret formel
 • Rocker camber
 • Tip til tip letvægts poppeltræ
 • Retningsbestemt form

MT1230

Dette board er designet til all-mountain og fungerer godt i pudder, park og pipe. Næse-til-hale trækernen, med medium flex, gør MT1230 til et legende og let board at køre på. Boardet har stabilitet, der giver dig en følelse af ultimativ kontrol på både stejle løjper og i offpisten. Den twin-tip og centrerede holdning, med en stor næse og hale, får MT1230 til at flyde godt i pudderen. Poppeltrækernen giver et letvægtsboard med super pop og snaps, der gør det legende og i stand til at mestre krævende forhold.

Andre funktioner på dette snowboard inkluderer:

 • Twintip camrock baseprofil
 • Sintret formel sål base
 • Medium flex
 • Biax Topcoat
 • Tip til tip fuld poppel kerne
 • Twintip Shape

Fjell Snowboards kan købes hos

Fjell Snowboards er jo et Norsk split/snowboard brand som har en butik i Ålesund. Se “alle” skibutikker, her.

Fjell Snowboards

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort