Fubuki boots

Historien – Fubuki Boots

Fubuki blev grundlagt i Stockholm, Sverige i 2018 af to svenske skiløbere og universitetsstuderende. 2018 var dog ikke året, hvor tingene oprindeligt startede. Idéen bag Fubuki blev dannet to år tidligere, da virksomhedens grundlægger vendte tilbage fra en sæson i Niseko, Japan.

Da han ledte efter noget, der kunne fascinere ham, lagde han mærke til gummistøvlerne på de lokale bjergarbejdere. Hans fascination for disse støvler fik ham hurtigt til at skabe sin egen version af dem. Med sin partner in crime gik der ikke længe, før FUBUKI blev skabt.

Om Fubuki Boots

Ser vi tilbage til september 2019 fik virksomheden sit første glimt af Niseko 1.0. Med et traditionelt udseende, der forbavsende er baseret på en japansk vejarbejderstøvle, tog virksomheden seks til otte måneder at bygge og producere dem efterset af 50 designs med 200 forskellige farvekoder, før de blev færdiggjort af panelet. Omtrent 12 uger senere var de færdige og producerede i alt 1156 par.

FUBUKI er taknemmelig over for deres kunder og dem, der tidligt købte et par støvler hos dem. De har fået succes på grund af deres dedikation, innovation og kundefokus.

Virksomheden stopper dog ikke kun ved design og produktion. De afholder events som deres allerførste skikonkurrence i januar 2019 og udstillingsarrangementer arrangeret af hver regions FUBUKI-gruppe for at skubbe virksomheden fremad i et brand med et stærkt fokus på både kvalitet og service.

Produkter fra Fubuki Boots

Fubuki sælger vinterstøvler, der kommer i to slags: Classic og Custom. Førstnævnte kan købes fra deres hjemmeside, hvorimod sidstnævnte er specialordrer til kunder, der passer til deres behov.

Et af Fubuki produkter omfatter;

Niseko 2.0

Det er nemt at vænne sig til livet i sneen – vinterstøvler, igloer og en uendelig kold vinter – indtil du sætter din fod i Niseko. Indtil du går ned ad en gade som er iset. Indtil dine småtæer sprænger gennem fleeceforede støvler, før de får et elektrisk stød fra asfalten.

Niseko støvler er behagelige, og de har en let, luftig følelse. Kvaliteten af materialerne er uovertruffen hvis man sammenligner med de støvler man kan købe hos feriesteder som Hokkaido i Japan.

Nogle kendetegn ved Niseko 2.0 inkluderer:

  • 100% vandtæt.
  • 100% vindtæt.
  • 100% polyester for og overdel.
  • Stødabsorberende hæl.
  • Forstærket ankel.
  • Polstret mellemsål.
  • Justerbart snøresystem.
  • Temperaturretention på +/- 3 °C (med foringen vendt vrangen ud).
  • Ingen syninger fører til bedre støvleholdbarhed og mindre risiko for sømpunkteringer.

Få mere at vide om Niseko 2.0 og andre produkter fra Fubuki på virksomhedens hjemmeside.

sport
004 boots
043 jacket
040 helmet 1
049 glove
024 neck gaiter

Fubuki Boots kan købes hos

Når du skal købe Fubuki støvler, så kan de købes på et par webshops her i Danmark. Ellers er de ret ubredt i Norge, Sverige og Canada. Se “alle” skibutikker, her.

Fubuki boots

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort