Vælg en side
Gabel

Hvem er Gabel?

Gabel er et brand som har fokus på stave til vandrer, trekking og skisport. Gabel startede tilbage i 1956 af Galdino Beltramello som var ski entusiast og professionel atlet. De arbejder ud fra at lave alle deres stave i højeste kvalitet og design, hvor der er fokus på at være tekniske og innovative.

I dag er Gabel et brand som leverer rundt i hele verden og er en stor international spiller inden for ski og outdoorverdenen. Deres produkter er lavet i Italien og er et højt kvalitetsprodukt.

Igennem de senere år, har der været stor fremgang i salget af vandrestave til både trekking og hiking.

Produkter fra Gabel

Nordic/langrend skistave, Touring skistave, Junior skistave, Race skistave, Piste skistave, Vandre handsker, Vandrestave, Trekking stave.

sport
004 boots
043 jacket
040 helmet 1
049 glove
024 neck gaiter

Gabel kan købes hos

Når du skal ud og købe Gabel skiudstyr til skiferien, så er det bedst at købe de hos nogle lokale skibutikker eller online, hvor der er størrelses guider. Se “alle” skibutikker, her.

Burton logo sort

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort

Video fra Gabel