Geographical Norway

Historien – Geographical Norway

Lanceringen af mærket “Anapurna” i 1995, markerede starten på Geograpical Norway historie. Med tiden overtalte de virksomhedens forbrugere med komfortable og højkvalitetsprodukter, såsom jakker, parkaer og frakker.

Dette var virksomhedens egentlige vækstdriver i 2005, med lanceringen af Geograpical Norway. Veldesignede koncepter med omhyggelig opmærksomhed på udvalgte materialer og konkurrencedygtige priser, med fokus på deres arbejde. Det var en succes fra starten.

Med et udvalg af tøj til stadigt mere krævende forbrugere, med hensyn til materialebrug, komfort og finish, introducerede firmaet “Canadian Peak” mærket i 2014.

 

Om Geographical Norway

Firmaet fortsætter med at udvide sin produktportefølje og giver op mod 2000 varenumre hver sæson, lige fra parkas til badedragter til polarjakker til sweatshirts. For at imødekomme og tilfredsstille deres forbrugeres krav over hele kloden, introducerede virksomheden også bagage og sko.

Det er ikke som sådan et ski mærket/brand, men det er et brand man tit kan se i Norge, Sverige eller i Alperne i sports- og skibutikker. Rent modemæssigt, samt deres vinterjakker, kan godt bruges til ski, men det er ikke de bedste, hvis man sammenligner med en skijakke.

Geograpical Norway opfylder deres mål gennem innovative distributionskanaler over hele Europa, USA, Central- og Latinamerika, strategiske partnerskaber, cross-medieindhold og produkt udvekslingsprogrammer med andre firmaer.

Virksomheden er vokset til at være en stærk spiller i den norske tøjindustri ved at holde fast i sine forretningsprincipper baseret på konstant innovation samt produkter af høj kvalitet.

Produkter fra Geographical Norway

Geographical Norway laver t-shirts, poloer, hoodies, boardshorts, jakker, veste og parkas. Nogle Geographical Norway-produkter inkluderer:

sport
004 boots
043 jacket
040 helmet 1
049 glove
024 neck gaiter

Geographical Norway kan købes hos

Geographical Norway, har gennem mange år været et stort firma, som du fandt rundt i mange butikker. Dog må vi indrømme, at vi ser dem ikke så meget mere. Men de ligger stadig rundt i mere end 200 forhandlere verden over. Se “alle” skibutikker, her.

Geographical Norway

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort