GNU snowboards logo

Hvem er Gnu snowboards?

GNU snowboards har siden 1977 lavet snowboard, ud fra de vil lave snowboards efter hvad de gerne selv vil have. De vil være med til at presse industrien inden for hvordan man laver snowboards med innovation, kreativitet ved hjælp at de bedste materialer.

GNU snowboards er til mænd, damer og børn. Så hele familien altså kan komme afsted på et snowboard fra GNU. Allerede tilbage i 80’erne var de med til at lave snowboards til kvinder som altså var med til at vinde medaljer i snowboard konkurrencer.

Technologier de arbejder med “original banana” som er det bedste board til at lære at så på snowboard på, hvor du har rig mulighed for at bliver sikker på boardet. C2 er for dig som gerne vil give den gas i parken, men stadig have kontrol når powderen lander på bjerget. Camber3, det er for dig der kører aggressivt på dit snowboard.

Mervin Made som holder til i Washington State, USA. Er stedet hvor deres produktion af deres snowboards sker, de har stort fokus på ECO systemet, her snakker vi materialer, processen og genbrug af materialer. Mervin Made har andre ski brands under sig, Lib Tech, Roxy og Bent Metal.

Produkter fra Gnu

Gnu snowboards – Park, All Mountain Freestyle, All Mountain Freeride, Gnu Snowboard bindinger.

sport
004 boots
043 jacket
040 helmet 1
049 glove
024 neck gaiter

GNU Snowboards kan købes hos

Når du skal ud og købe snowboard grej fra GNU Snowboards til skiferien, så er det bedst at købe de hos nogle lokale skibutikker eller online, hvor der er størrelses guider. Se “alle” skibutikker, her.

GNU snowboards logo
One Open Sky
Blacksnow
Surfline

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort